Ge fan i att vara så glad!

Haha! Denna människa kan inte riktigt ha alla hästar hemma, eller åtminstånde inget roligt liv!


Fruktsallad!

Så himla gott!! Gjorde en fruktsallad som kvällsmål med banan, apelsin, mango, jordgubbar och blåbär! Och så hade vi en klick kesella rabarber och kesella hallon på.


Byta däck

Idag har vi varit ute och bytt däck på min"gammla" bil. Eller vi och vi... Kim bytte däck och jag var med Där som sällskap/ assistant. Den står fortfarande osåld här på parkeringen med sommar däck på. Den har legat ute på blocket en bra lång tid nu så det blir till att sänka priset nu. Vore skönt att få den såld innan vi åker till thailand för efter resan skall den beaktas. Vilket förmodligen inte kommer att gå som på räls! Men nu är däcken påsatta i alla fall så nu kan gärna någon komma och köpa fen bums!


Soppa och Wii

Igår vart det ingen köttsoppa ( det skulle ta över 2 timmar att göra och det hade jag inte tålamod till) så det vart en god gulasch soppa istället! Sen satt vi och spelade Wii (tv spel) typ hela kvällen, gick skit dåligt för mig. Haha men det var kul ändå!


Storstädning!

Idag har vi storstädat!! Varenda mm är kliniskt ren här hemma nu. Vi drog tom ut spisen och gjorde rent bakom och innuti! Och även under badkar och andra sådana ställen som man inte tar särskilt ofta! Det är så himla sköna när man är klar, nu tvättad det för fullt och Kim sitter och pluggar lite medan jag byter sängkläder. Senare ska vi åka och handla för kvällen, ska göra någon kött soppa hade vi tänkt! Till lunch vart det parmaskinka och sallad! :)


Middag hos mormor och morfar

Igår var jag och Sofie över till mormor och morfar och lagade 3 rätters middag åt dom. Mormor hade dukat fint nere i "mat salen". Efter middagen satt vi länge och kollade på gammla fotografier. Igår avverkade vi 1969-1978, så himla roligt att se! Hittar ett gammalt kort på mamma och pappa, vilken jäkla frilla du hade pappa!! Hahaha! En jätte mysig kväll som vi måste göra om och se klart på resten sv korten!


Fredags jobb

Då var det fredag och det är den dagen Sofie slutar tidigare och kommer förbi och jobbar med mig! Kul att ha någon att prata med inte bara med sig själv! Har bakat en kola tårta tills ikväll också, vi ska åka till mormor och morfar och laga en 3 rätters middag till dom!


Puls & Träning på Radio!

Så himla roligt att höra!! =)
Klicka på "länken" under så får ni höra hur de låter när vi är med i Radio!
Vi är med i Rix FM, Vinyl och Rock klassiker!

Grattis Mickis 23 år!


Öppet hus


Måndagen den 23:e Februari

Idag var det riktigt jobbigt att ta sig upp ur sängen. Hade så svårt att sova inatt så jag började läsa en bok, vilket jag inte skulle ha gjort. Den var så bra så jag kunde inte sluta, "bara ett kapitel till, bara ett till..."Sen När jag väl la ifrån mig boken kunde jag ändå inte somna. Kollade på klockan sista gången kl 2, så måste ha somnat strax efter det.
Det blev att dra sig upp ur sängen och äta min standard frukost nu för tiden : Flingor, mjölk och banan! Alltid lika gott! Sen åkte jag väg till gymmet och fixade lite där, bytte en hel del lysrör (alla går ju sönder typ samtidigt så det behövs bytas nästan varje gång jag är där nu. Sen åkte jag vidare in mot Hägersten till vårt tryckeri för att hämta upp flayers som jag har beställt. Åkte sen vidare bort till Solna där SVD (Svensk Direkt Reklam) ligger. Dom ska dela ut flayers i alla brevlådor runt gymmet denna helg och nästa. Så snygga! Imorgon ska jag sätta upp dom nya affischer på våra skyltfönster också!
Nu blir det till att göra lite frusktsallad och sen bums i säng!

Frukt i massor!


Dagens middag

Sallad med parmaskinka, soltorkade tomater och mosarella! Så himla gott!


Lite bilder ifrån igår

Igår kväll var jag och Kim hemma hos Mickis och Pablo! Vi firade Mickis i förskott, åt jätte god middag och hade 5-kamp! Jag vann!! Woho, så jag fick pokalen (som ska gå vidare till nästa vinnare nästa gång vi har 5-kamp). Roligt rolig ide!


Fredagen den 20 januari

Idag har det varit jobb här hemma på förmiddagen, varit förbi hemma hos pappa och Cris och lånat deras störa skrivare och skrivit ut stora fönsterskyltar att sätta upp på gymnets skyltfönster! Sen åkte jag och Sofie iväg till Uppsala och tog en 2 timmars massage!! Så underbart skönt! Det tyckte nog Sofie också, för hon somnade mot slutet. Haha! När jag kom hem stod älskling och lagade mat till oss. Hade en liten överraskning som väntade på mig här hemma, så gulligt! En bok och en citrus planta!!


Lunch

Precis ätit en fräsch och jättegod lunch!
Slängde bara ihop något och det blev faktiskt riktigt lyckat!
ingredienser:
Sallad, ruccola, tomater & rödlök (blandat med vitvinsvinäger, olivolja & pressad citron)
Strimlad skinka, vitkål, keso, hallon och nötter!

Torsdag den 19 Januari

Idag har varit en ganska bra dag, lagom mycket att göra och för en gång skull har jag haft full energi genom hela dagen. Tror det beror på att jag har ändrat mig kost för någon vecka sedan? Känner mig mycket piggare nu! Imorse/förmiddag var jag hemma och jobbade för full, skrev ut massa passerkort till de nya medlemmarna som vi fick i tisdagens öppet hus! Sen var det dags att åka in till huvudkontoret för ett möte, så jag mötte upp Sofie på hennes jobb när hon slutade så tog vi hennes bil in. Mötet gick bra och det ser ljust ut i framtiden :) Sen var det dags att sitta i bilköer hem (dock MYCKET bättre än att sitta och åka komunalt!!) Hon körde tillbaka mig till hennes skola efetrosm att min bil stod där, då åkte jag förbi pizzerian VTS brevid Ica Dragogen och köpte med mig en avocado sallad. Tog med mig salladen till mormor och morfar och å tmiddag  tillsamans med dom! Satt jag pratade där en stund och sen åkte jag förbi Sofie och Ronny. Kim och Pappa är där och håller på med el till deras hall och badrum som skall renoveras! Sen åkte jag med Sofie och ungarna en sväng till K-rauta och sen åkte jag vidare till Ica och köpte med mig lite mjölk och annat som fattades här hemma.
Nu sitter och jag bänkad framför TV:en och ser på sveriges värsta bilförare! Haha såå kul!
Mitt super goda kvällsmål: Keso med äpple, hallon och nötter! Mumma!
Imorgon blir det full ös på förmiddagen. Ska hinna förbi gymmet en sväng och så har jag rätt mycket pappersjobb som ska hinnas med här hemma också. Sen runt 3 tiden ska jag och Sofie åka iväg mot Uppsala och ta en 2 timmars massage! Ska bli sååå skönt, härligt avslut på veckan!

Söderjobb

Jahap. Då har man varit och jobbat lite inne på söder idag. Började kl 9 och gick härifrån runt 16. Hade gett mig fan på att åka in kommunalt idag, har typ inte suttit på buss sen jag tog körkortet. Och ja, känns som att det här var den sista! Haha! Usch det här är inte min grej att satta och trängas på buss och tunnelbana och så tar det nån jävla  tid!! Kom fram till Danderyd och missade såklart bussen hem, så fick sitta och vänta i 20 min på nästa. Men nu sitter jag på bussen isf. Skulle varit hemma för länge sedan om jag hade tagit bilen och jag hade garanterat varit på bättre humör! Men men, själva jobbet idag gick jätte bra det är mkt att göra och det är alltid skönt! Såhär ser utsikten ut från kontoret och hela denna hög av kuvert har jag hunnit med idag!
...
Och självklart började blogg appen (som gör att jag kan blogga via mobilen) haka upp sig igen så jag fick skicka över allt till datorn för att lägga upp här när jag kom hem! Suck!

Hälleflundra

Dagens mat vart hälleflundra toppat med passionsfrukt i ugn och en god sallad till :)


Taggad till 1000!

Idag har jag varit duktig! Har tränat lite här hemma och sen varit ute och sprungit! Nu ligger jag utslagen i soffan, funderar på att kravla mig in till duschen! Puh! Men riktigt skönt efteråt!!


Tonfisk

Idag har vi testat något nytt, tonfisk! Var faktiskt gott, har bara ätit tonfisk på burk (i typ kattmat format) så jag blev posetivt överraskad! Sen har jag bakat ett jätte gott bröd till också! Mums!! :)


5-kamp

I lördags var vi (Jag, Sofie, Ronny och Kim) iväg till Uppsala och hade 5-kamp. Killarna fick det i present utav oss tjejer till julklapp. Här kommer lite bilder på den dagen, vi hade det jätte kul! 


Oxfilé med potatisros och rödvinssås! Mumma!


Matlagning med älskling!


Myskväll


Skyltfönster sönder

Inte kul det här!! Igår morse km larmet om att ett skyltfönster skulle vart sönder på gymmet. Jag slängde mig in i bilen med hjärtat i halsgropen, såg framför mig ett jätte fönster som var sönder och hade ingen aning om någon hade tagit sig i i gymmet eller bara ville förstöra. Och det var det sist nämnda. Två mindre fönster rutor var sönder sparkade. Sååå onödigt!! Hann sopa upp det värsta glaset fort och ringa några samtal, Ronny var snäll och kom och hjälpte mig med att tejpa igen. Jag blev sen tvungen att slänga mig in i bilen för att åka hem och hämta kläder och åka iväg till Linköping för att gå på begravning. Hämtade upp Sofie på vägen i Norrköping där vi stressade med alla samtal med försäkringsbolag och glasfirma och fort göra ordning oss och åka iväg. Efter begravningen vart det gärnet hem till Sthlm igen och åkte förbi gymmet påvägen hem. Glasfirman hade varit där under dagen och satt upp provisoriskt glas utifrån ( eftersom att ingen av oss kunde vara på plats) riktigt fort jobbat!! Sen vart det hem och slänga sig i sängen! Idag fick jag med mig pappa till gymmet och hjälpte mig att få bort all glas som jag inte hann få bort!


Nyårsafton


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu