Tvätt, tvätt, tvätt...



Har stor tvättat sen i onsdags. Ja det kan ta sån tid om maan har mycket tvätt. Så sjukt jobbigt bara.
Inte att tvätta, det jobbiga är att stortera och vika. Men nu tog jag tag i det iaf, rummet fylldes med en gigantisk hög.
Nu sitter jag och pustar ut och ska strax åka och hämta Jossan från jobbet, vi ska åka till stinsen och kolla lite på kläder till studentskivan som vi ska till imorgon. SOMLIGA är ju redan klara med sin outfit, somloga inte. det är fema film på skivan så jag bestämmde mig rätt fort att jag skulle bara en "pink ladie" från greace. Jossan skulle typ vara Wilma i The Flintstones. Spännande.

          Jossan

Jag


Våffeldagen!

Ja, klart man måste ställa upp på denna dag!
Dock hade jag redan ätit lite pizza innan så jag var egentligen mätt redan innan.
Men det här är den ända dagen på året som man MÅSTE äta åtminstone EN våffla.

Onsdag 25/3

Efter jobb framför datorn så bestämmde jag mig för att göra en omelett. Fick lite hjälp ifrån mormor och sen satte jag igång. Men mitt upp i allt ringer Sofie och säger åt mig att slänga mig i bilen. Det stod killar utenför gymmet som skulle laga en maskin som har varit trasig i evigheter. Så det var bara att stänga av plattan och åka iväg.
Väl framme ser jag att dem redan hade tagit sig in, en medlem släppte in dem, så min närvaro var helt meninglös. Jag gick då över till en butik brevid oss där jag skulle bla kopiera en nyckel. Det visdades att den nyckeln inte fick kopieras utan vi måste ge Sollentuna Hem om en till nyckel. Suck! Men jag skulle ju iaf köpa ett skohorn där tänkte jag och försökte se denna resa nödvändig. MEN det visades att dem inte tog kort, eftersom att jag aldrig använder mig utav kontanter än mindre går runt med dem i fickan, så gick ju det inte heller. Men han var snäll och sa åt mig att jag kunde komma tillbaka och betala någon annan dag. Så ja, all denna stress var för ett SKOHORN.
Hungrig som jag var åkte jag hem och gjorde en ny omelett. Min första! Eller tekniskt sett den andra, men den hann jag ju inte ens klar med.


Tisdag 24/3

Idag har det varit fullt ös.
Åkte till gymmet imorse för att städa och kolla till stället, åkte sedan hem och städade till lite innan städarna skulle komma. Gjorde ordning mig och åkte till Sofie och hann slänga i mig lite mat.
Vi åkte till Puls & Tränings huvudkontor där vi skulle ha möte, mötet gick väldigt bra!
Drog oss vidare till gymmet efter det där vi åt middag samtidigt som Sofie hjälpte mig att skrev ett CV. Öppet hus mellan 17:30-20.00. Vi börjar egentligen 18,00 men det var så många som ville in så vi satte igång redan då.
Sofie fick ta tag i dem första kunderna medans jag (smått irriterad) soppar på samma ställe som jag storstädade ett par timmar tidigare på dagen. Det var en stor hög utav grud och lera. Sur som jag var gick jag in i överbevakningskamerorna och tog reda på vem det var som hade ställt till det så. Så nu ska jag maila denna person för att uppmana honom att man måste ha INOMHUSSKOR på sig.
Det tycker jag är en självklarhet, speciellt då man ser vilket jäkla  spår man lämnar efter sig vart man än går.
Efter Öppet Hus skjutsade jag hem Sofie och åkte vidare till Mickis (precis som alla andra Tisdagar). Hämtade sedan upp Jossan, då vi tillsammans ska njuta utav ensamheten jag har hemma. Är ensam hemma tills Onsdag kväll och det är så himla skönt! Imorgon ska jag stor tvätta, har inte tvättat på över en månad så jag har inte många rena kläder kvar nu. Men nu ska jag gå och lägga mig, ska upp imorron och sätta igång att jobba. Ska lägga in våra 11 nya medlammar från kvällen!

Sophie Zelmani - Fade

Den här låten är så fin..

Måndag 23/3

Idag har jag varit och inhandlat lite saker till gymmet och kontoret.
Sen åkte jag till Sofie och jobbade på vårt lilla kontor. Sen ringde dem från dagis och sa att Ebba eventuellt började bli sjuk så det var bara för Sofie att gå iväg till Dagis och hämta.
Det är bara inte meningen att dem ska hålla sig friska. Sjukdom efter sjukdom.

Lördag 21/3

Igår var det fint väder så jag och Jossan ville passa på att göra ågot roligt. Efter att ägnat flera timmar i att letat runt och funderat så kom vi ändå fram tkillnpgot. Vi åkte till tekniska museet för att kolla på Cino4. Cino4 är (eller trodde jag) att det var som cosmonova men med massa effekter i sallongen. Vi såg filmen "flyg" där man fick följa både fåglar och flygplan. Stolar rörde sig när man flyg upp i luften och det var rök-och vind effekter innuti sallongen. Det sprutade vatten i antiktet och det (sparkades i rumpan..?) Haha..
Man fick ta på sig 3D glasögon som gjorde att man såg i 3D. Visst var det en liten cool upplevelse men jag hade faktiskt räknat med något större. Trodde nästan att det skulle vara lika stort som cosmonova men det visade sig vara lika liten som en pytte biosallong.

Efter denna upplevelse åkte vi för att handla mat, kräftskärts sallad!!
Kollade på Expidition robbinsson medans vi åt och sen blev till 4 avsnitt utav LOST.
Eller rättare sagt JAG såg 4 avsnitt, somnliga andra somnmade efter 1 avsnitt..

Sorbet mango glass!


Det finns ingen godare glass!
Känner mig väldigt förkyld idag, nyser stup i kvarten och en förfärlig hosta så jag har tagit det lungt idag.
Var förbi gymmet idag för att lämna lite grejer och städa till lite, men fick ta och åka hem då jag höll på att blöda ner hela lokalen med närblod. Så går det när man snytit sig för mycket.
Tar nu en lugn kväll tillsammans med Mickis, Carro var förbi förut och käkade med oss.
Ni inväntar vi Big Brother.

.

En aning, pytte liten, kännsla utav vår!
Sååå härligt! Invigde min sollucka i bilden idag, lite kallt men gudars så härligt!
Jag börjar redan leta efter tussilago i diken och just då man är som
lyckligast av det härliga vädret, vad händer? Jo det börjar snöa!?!?
 Det snöade inte länge och det blev inte mycket men det störde mig så otroligt!

Host host...

Idag känner jag att ja börjar bli lite sjuk. har ont i huvet och hostig och jag antar att det kommer ifrån min springtur i trapporna igår. Man blir så varm utav det så man bär ju inte så varma kläder. En förbannad träningsvärk har jag också!  Men men, om det drar in fler medlemmar så var det värt det. Idag har jag varit hos Sofie och stress jobbat innan hon skulle iväg på sitt. Sen åkte jag till gymmet och städade lite och nu ligger jag och vilar lite innan ja ska iväg igen. Jag ska åka och hämta Ebba och Emil på dagis eftersom att Sofie kommer lite senare idag, efter det så måste jag hem och äta och duscha för att sedan åka till gymmet och ha Öppet Hus. Sen bär det av hem till Mickis för att se på desperate housewives (en slags tradition) och sen ska jag åka och hämta Jossan för att se LOST och Big Brother.

Nu är jag trött på det här vädret

Jag vill ha vår!


Måndag

Idag har jag varit och delat ut flayers igen!
Det fick bli lite radhus och
höghus idag. Radhusen var ju enkelt och snabbt gjort men höghusen
var mindre roligt.  Höghus med 7 våningar utan hiss är inte okej! Attans vad jag jag trött efteråt. Upp och ner i tapporna och varje våning har bara 2 brevinkast så det gick ju knappast fort. i början gick jag upp för trapporna rätt fort men emot slutet fick man nästan ta pauser vid varje våning. Vilken enastående kondition jag har!  Sen såg jag till min glädje att visa höghus hade hiss och smart som jag är fortsätter jag att springa uppför trapporna för att sedan ta hissen ner. Efter ett par portuppgångar fick jag en snilleblixt, "Jag kan ju göra tvärtom", smart Johanna!
Nu sitter jag hemma i soffan och kollar efter en lägenhet och äter mitt självförtjänta godis.




Fedagkväll

Ja då var det fredag igen, veckorna går så fort.
Är hemma hos Sofie nu och ska ha en myskväll!
Jag har varit så trött i kroppen idag, har inte haft någon ork alls, Sofie drog med mig till gymmet men det slutade med att ja satt och kollade på när hon gymmade. Mer än så orkade jag inte. Men såklart att orken kommer tillbaka när kvällen kommer.
varför blir det alltid så? Jag kan vara helt slut på dagen men så fort det börjar bli mörkt så blir jag pigg. Jag är nog en riktig nattmänniska, jah älskar kvällar och nätter och morgonen kan man lika gärna hoppa över.
Ikväll ska vi förmodligen se på Patrik 1,5, en film som jag (för övrigt) har sätt fem gånger varav två gånger på bio.

Slit ger resultat



Ikväll hade vi Öppet Hus, hade inte så höga förväntningar eftersom att det har varit lite segt dem senaste veckorna. Har varit runt 3 nya medlemmar på Öppet Hus den senaste tiden. Vi hade egentligen tänkt att Sofie skulle vara själv ikväll men jag hade inte så mycket för mig så jag var där jag med. Och tur vad det!
Vilket tryck! 17 nya medlemmar och en himmla massa människor som kom förbi och tittade. Mycket beror på vår kampanj som vi har denna månad. Men så såg jag med glädje att många av dem nya medlemmarna bodde på dem gatorna som jag hade varit och delat ut flayers. Det är kul att se att mitt slit gav resultat trots allt!
Jag hade egentligen planerat att gå ut och dela idag med, men när jag vaknade och såg snö stormen där ute så tänkte jag "Faan heller".
Men så fort snön har försvunnit lite så ska jag ut och slita lite till. Måste även köpa in fler flayers innan bara, dem börjar ta slut.

Eftersom att vi skrev in så många medlemmar ikväll så tar det väldigt lång tid att skriva in dem i datasystemet. Så det har har jag suttit och gjort nu och blev precis klar! Tog ju "bara" 2 timmar, men ändå längtar jag till nästa gång vi får lika många. Nu ska jag gå och lägga mig, God natt!

Nu jävlar!

Idag har det varit en riktigt tråkig dag, BLÄÄÄ!
Drömmde inatt att jag hade flyttat hemmifrån, sov första natten i min nya lägenhet tillsammans med Jossan, vi satt i all röra och åt rostat bröd till frukort.. Satt och planera hur jag ville inreda min lägenhet och förberede oss för att åka till IKEA.
Där vaknade jag och insåg att allt bara var en dröm. Nu vill jag bort här ifrån! Nu, nu, NU!!
Hela dagen har varit deppig sen jag vaknade, jag orkar inte vänta ett halv år på att jag kan flytta. Jag mötte Jossan som också var lite små deppig och för att få oss må bättre gick vi på restaurang och åt en PLANKSTEK! Så jävla gott!
Sen skjutsade jag hanne till jobbet och åkte sedan vidare till Sofie och Ronny.
Vi åkte senare för att gymma.

Men som sagt så vill jag inte vänta ett halv år på att flytta hemmifrån, allt hänger på att jag måste få in lön för att kunna klara mig. Jag har pengar så att jag kan fixa en lägenhet nu, men då har ja inga pengar att leva för. Så nu har jag bestämmt mig för att kämpa som tusan för att få in fler medlemmar till gymmet. Så imorgon ska jag iväg och dela ut flayers i så många brevlådor som jag bara orkar. Jag ska springa runt som en galning tills jag bara inte orkar mer! Nu
jävlar!


Låten som har störst chans i Eurovision song contest!

Det kanske inte är min favoritlåt precis, men om Sverige vill komma bra till i Eurovision song contest ska vi skicka ner denna låt.
(Hoppas bara att hon byter kläder då...?)

Ebbas dag!

Ebba har namnsdag idag! Grattis Grattis!

Idag har jag tagit det lungt, vaknade och åkte till täbban med Jossan för att köpa present till Ebba, åkte hem och käka och kollade på gammla filmer, skjutsade hem Jossan och åkte sedan till Sofie.
Efter att vi hade öppnat paket så åkte jag och Ebba för att handla mat (och godis).
Efter middagen kom Ronny hem och då åkte Sofie och jag och gymmade.
Vi gymade även igår kväll. Duktigt!?
Vi hyrde film och såg på filmen, jag åkte hem och duscha och nu sitter jag här och ser på gammla avsnitt av big brother.
i min ensamhet... Jossan är ute och röjer så man får ta och klara sig själv. Hon har mer eller mindre flyttat in hos mig så det kommer att bli tomt utan henne här inatt. Får ta att krama kudden istället ;)

Affisch

Såhär blev affischen som ska sättas upp lite här och där.
Ser ut som ett mega fån men det är smällar man får ta.



män som hatar kvinnor



Ikväll var jag tillsammans med Carro och såg Män som hatar kvinnor på bio.
Den var grymt bra, mycket bättre än vad jag hade väntat mig.
Det var ett par scener som var riktigt jobbiga att se på och jag kan fortfarande må dåligt utav att tänka på det.
Jag har inte läst boken och hade faktiskt inte läst vad dn handlade om. Så jag funderade lite på varför filmen hade fått just det namnet. Men ju mer filmen gick desto mer förstod jag, tycker att det var ett klockrent namn och det visar värkligen vad filmen handlar om. Men och andra sidan, ju mer jag såg på filmen desto mer insåg jag att minna kännslor pekade åt andra hållet.
Jag som "kvinna" hatar män.
Detta var ju trots allt bara en film, men det finns så många skitstövlar runt om i världen och jag blir bara förbannad ju mer jag tänker på det.
Så var det med det!

Mysmiddag med Jossan

Så måste vi ju fira ensamheten hemma med en fin middag, Kräftsallad!
Sååååååå gott!
 

Picknick vid sjön

Idag var jag och Jossan nere vid sjön och hade picknick. Jätte mysigt!
Det var varmt i solen och härligt med lite frisk luft.



 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu