Kinna 6 veckor!

Jag Kim och Sofie var och hälsade på Kinna idag. Så otroligt lydigt att få se och mysa lite med henne. Nu är det två veckor kvar tills vi får ta med henne hem! Hon var så mysig, ville ligga och mysa hos mig hela tiden.


Torsdagen den 29 mars

Idag har det varit fullt upp, men ändå inte hunnit med allt jag tänkt mig. Internet har krånglat här hemma så det har gått väldigt segt. Åkte förbi pappa för att låna deras stora skrivare och skriva ut affischer som jag gjort. När jag kom dit var Emma Fredrik och Amanda på besök med lilla Josefin! Så mysigt att få se och hålla lite! Sen vart det upp och skriva ut, tog mkt längre tid än vad jag hade tänkt mig så min plan om att åka förbi gymmet sprack. Så jag åkte förbi Ica påvägen hem och stresshandla på 5 min och sen hem för att Städa, tvätta och laga mat! Får åka till gymmet imorgon och sätta upp affischerna. Efter middagen satte vi på filmen Tin Tin och nu sitter vi och äter mango till den!


Sushi

Jag lyxar till det dag med lite sushi till lunch! Mumma!


2 veckor och 4 dagar kvar!

Nedräkning pågår... Åh vad jag längtar! Allt är färdigt när hemma, hundkorgen står tom på plats och väntar på att hon ska komma! Fick lite nya bilder på henne ifrån uppfödaren, bilder på första gången alla valpar var ute på gården! På lördag ska vi få åka och hälsa på!


Dagens lunch!

Idag bjöds det på sallad, tomat, avocado, halloumiost och kött!


Stort grattis!

Stort grattis till Emma och Fredrik som fick en dotter Josefin inatt!


Mot Ullared

Nu är vi påväg mot Ullared, Sofie och jag! Har precis passerat Norrköping och har ca 30 mil kvar! Lite långt men ned lite redbull så blir det så bra så! Sitter och dundrar på musik och pratar ikapp så det står heliga till!


Mellis!

Efter att ha varit förbi P&T Örnsberg och gjort en gymcheck åkte jag till andra gymmet i Telefonplan och gjorde detsamma där och efter det var set öppet hus en timme. Väldigt lungt på folk! Kom precis in till kontoret och sitter och äter Mellis; keso, kesella, banan, hallon, kiwi och hackade nötter! Mums! Ska jobba här till 5 ungefär sen bär det av till gym nr3 för dagen, nämligen mitt eget. Där blir det städning och den öppet hus till kl.20. Får se om jag har ork att gå och handla mat efter det, börjar sina i kylskåpet!


Plank middag

Igår kväll var pappa och Cris över på middag hos oss! Pappa fyllde ju år nät vi var i Thailand så vi gick Inge tillfälle att fira honom och när vi väl var hemma så hade vi tänkt vänta tills deras kök är klart få gom håller på med renovering just nu. Men (som vanligt) har jag inge tålamod att vänta på ett färdigt kök då jag tog saken i egna händer och bjöd över dom istället! Även jag fick lite presenter, en parfym som pappa hade köpt när han jobbade och två hund böcker! Väl behövligt, så här ska läsas på!! Idag är det 4 veckor kvar!! :)


Målarnisse

Hej och hallå! Idag har jag aggerat målare/ kontorsnisse! ;). Har varit på Telefonplan gymmet och hjälpt Ullis och måla lite här och där! Sen åkte jag in till hennes kontor och jobbade lite här. S
Är strax klar här och då bär det av hemmåt (i snigel fart), börjar bli lite små trött på alla köer!!

 

 


Persienner

Efter middagen idag så satte vi igång med att sätta upp våra nya persienner som jag köpte på Ikea igår! Det var verkningen behövligt då det blir så fruktansvärt ljust och varmt inne i vardagsrummet såhär på våren och framförallt på sommaren! Och snyggt vart det! :) nu sitter vi och njuter av tystnaden, hade tänkt att låta bli att sätta på tven ett tag och bara va. Känns konstigt eftersom den brukar vara på konstant så man är van vid massa ljud omkring sig hela tiden. Rätt onödigt också för då fastnar man alltid vid skit program som man egentligen inte är särskilt intresserad utav att se, och så slösar man bort tiden på det! Bjuder på ett litet kort på mina nya och nyplanterade vår blommor!


Ikea

Har precis varit förbi mormor och morfar och lånat Bengtssons smides pickup! Jag Sofie och Emil ska till Ikea!


Vårt lilla troll!!

Nu har hi precis kommit hem, har varit och kollat på hundvalparna! Åh jag är så kär, då himla mysigt!


paranormal activity 3

Precis sett klart paranormal activity 3, varför utsätter mig sig för det här!?! Nu har jag sett 1:an, 2:an och 3:an så jag borde veta vid det här lagret att jag inte klarar av att se sånna här filmer utan att få men för livet!? Haha, åh nu blir det väl en sömnlös natt...eller nätter.


Jordgubbsshake!


En stor lycka - hund!!

Imorgon ska jag och Kim iväg och kolla på... Hundvalp!!! :) det ska bli så roligt att se dom! Efter ett evigt tjatande ifrån min sida så jag har äntligen lyckats vända Kim! Så nu jääääääklar! Har hittat en uppfödare i Järfälla som fick en valpkull den 18:e februari. Så dom är bara 3 veckor gammla imorgon! Vi är väl nästan 100 att vi kommer att lägga handpenning imorgon! Sen är det bara att vänta tills man får ta hem henne! Det blir i alla fall en cavalier king Charles spaniel (en Vilma hund) fast brun svart denna gång! Åh jag längtar så jag snart går sönder!!! Här är lilla tjejen 1 vecka och sen 2 vecka gammal!


Helg!

Nu var det helg igen, den här veckan har gått riktigt fort! Har inte hunnit med tiden alls! Nu har vi precis ätit en väl förtjänt middag! Tog ett glas vin också (här firas helgen in). Middagen bestod V fläskfilé, stekta champinjoner, sallad och mosarella ost! Mumma!


Lunch!


Hemma med pyttipanna

Kom nyss hem ifrån öppet hus, det gick riktigt bra. Kände mig lite lost att vara på någon annans gym men det flöt på! Kim hade lagat pyttipanna till mig när jag kom hem så har precis mosat i mig det, var sjukt hungrig när jag kom hem. Imorgon blir det jobb på söder igen, fa hinna förbi mitt gym påvägen in och kolla läget om det behövs städas! Sen är det heeeelg!


Jobba

Sitter på kontoret på söder och ska snart runda av här. Då bär det av mot Telefonplan! Precis mosat i mig keso och banan för kommer inte hem försena kl 8 så det blir sen middag!


Bananshake

Då var frukosten avklarad, en god Bananshake! Mumma! Nu blir det jobb på speed nivå här hemma och den bär det dv mot stab igen. Ska sitta på Ullis kontor ett par timmar och sen ska jag till puls och träning Telefonplan och städa och ha öppet hus 17-20! Lite spänd är jag allt!


Lunch med världens bästa chef!


Bilkö och redbull

Påväg in till Telefonplan gymmet och ska jobba med Ullis! Har precis släppt av namnsdags barnet Ebba i skola och sitter i bil köer in.


Sådär ja!


Tvätta bil..eller?

Ja det här går ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Var på möte imorse och svängde förbi pappa påvägen hem och snackade lite. Vi har inte hunnit träffas och prata på länge bu känns det som. Sen hade jag tänkt att tvätta bilen innan jag åker hem för att jobba, åkte fel så hann nästan ända hem innan jag kom på mig skälv. Så jag vände för att få detta tvättande gjort. När jag väl kom fram till Statoil i Täby kyrkby så upptäckte jag att jag hade på mig fel jacka, därav ingen plånbok med mig! Så jag åkte hem och tänkte att jag tar set sen. Efter att varit hemma en stund och jobbat lite och käkat lunch åker jag iväg igen till statoil. Och självklart hade set blivit en jätte kö in till tvätten. Men men, jag passar på att städa ut bilen så länge. Väl framme som andra plats i kön verkar det som om blir något fel på bil tvätten. Personal springer fram och tillbaka och försöker fixa den, typiskt! Får se hur detta går!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu