Bada

Efter jobbandet åkte jag till Sofie dä Kinna redan var och busade. Vi åt lite mat och sen packade vi ihop spadar och hinkar och åkte ner till vallentuna sjön. Så otroligt mysigt, et var nästan vindstilla och super bra väder. Barnen gick runt och plaskade i vattnet och Kinna bakade på. Det vart mindre och mindre kläder på och sen slutade det med ett dopp i vattnet. Nästa gång ska vi nog ha med oss badkläder!










Color


Jordgubbar med mjölk

Sitter i soffan nu och äter lite sommrigt kvällsmål; jordgubbar med mjök! Kollar på serien The big bang theory som jag tycker är as rolig! Ikväll var det öppet hus för mig och Sofie, den näst sista innan semestern hoppar igång! Var rätt mycket att göra ikväll vilket vi inte riktigt hade räknat med såhär långt in på "sommaren" så det var riktigt roligt att se! Imorgon blir det jobb hemmifrån på förmiddagen, måste även hinna förbi systemet och köpa dricka till midsommarafton och sen handa lite mat. Sen blir det till att åka in till underbara Ullis på hennes kontor och diskutera lite nya jobbtider bla. Sen blir det hem för att överlåta bilen till Kim som ska iväg och kolla på en ny motorcykel. Får se vad lilla jag hittar på då.


Tisdag

Idag har det varit en hel del jobb hemmifrån frammåt 2 tiden. Har även passat på att tvätta idag så har sprungit mellan datorn och tvätten om vartannat. Skönt när det är klart! Tycker det är så super tråkigt att tvätta så jag brukar alltid samla på mig en mega hög innan jag tar tag i det. Efter jobbandet och medans den sista tvätten låg i torktumlaren åkte jag iväg en snabbis till Kista C. Tänkte jag skulle köpa något ljust att ha på mig till midsommar, nästan hela min garderob är svart. Detta var det jah hittade, kan inte riktigt bestämma mig för vilken utav dom jag ska ha, men det lilla i-lands problemet löser sig nog allt! ;) Nu ligger jag och myser lite med Kinna innan jag ska iväg mot gymmet och hålla öppet hus!

Black and white

Kom precis hem ifrån en prommis bort till Mormor och Morfar med Kinna. Vi tog bilen till stallet igen och gick därifrån, tog med mig kameran denna gång för att leka lite påvägen dit! Sen stötte vi även på en påkörd (?) liten pippi fågel. Stackars liten!


Kinna 4 månader

Idag blir Kinna 4 månader. Tänk vad tiden går fort och hon växer så det knakar! Ibland sitter man och kollar tillbaka på gammla bilder och förens då inser man hur mycket hon verkligen har växt! Nej nu får du ta och lugna ner dig lite i växandet, du växer upp alldeles för fort! ;)



Världens bästa syster

Du har alltid funnits vid min sida och kommer alltid att göra det. Du är den person som betyder mest av allt i mitt liv och vi kommer alltid att ha ett särskilt band emellan oss. Du är min stöttepelare genom livet och min förebild. Du är min andra halva, min alldeles egna syster!

Middag för 2

Igår var jag och Kim ute och åt på restaurang skänkstugan är täby kyrkby. Pablo var snäll och både skjutsa dit oss och sedan hämtade oss. Det var riktigt god mat, rekomenderar det stället. Efter 3 timmar, 3 rätter och en vinflarra senare var det dags att ringa taxin Pablo för hämtning! =)
Kinna var hemma hos hennes "moster" och lekte gärnet med Musse där hon även sov över. Tusen tack!
Jag var och hämtade hem henne för några timmar sedan, hon gick raka vägen in och la sig på din plats i garderoben och där ligger hon än. Man blir trött av att busa!
Själv har jag hunnit storstädat och lagat lunch/middag som bestod av fattiga riddare! Nu tänkte jag försöka dra med Kinna upp och ut på en prommis. Får passa på när det är uppehåll med detta skit regn!

Sömn

Efter att ha busat med Musse halva dagen har jag en mycket trött tös här hemma! Hon somnade så fort vi kom hem (i garderoben som börjar bli en tradition). Där sov hon I 1 1/2 timme. Gick ut och kissade sväng och nu dags för nästa sömnrunda.

Själv har jag precis ringt och beställt sushi så jag ska börja röra mig dit snart för att hämta hem det! Kim är på grönan med jobbet ikväll och jag är solo med sömntutan!


Fredag

Idag har det varit lite av varje. Åkte till arninge och hämtade saker till gymmet. Åkte sedan till gymmet och lämnade av sakerna och sen vidare till Ronnys jobb för att hämta upp Emil. Hans dagis är stängt idag så han följde med Ronny på jobbet på morgonen. Vi åkte sen och hämtade upp Kinna och köpte med oss lunch och sen hem till dom. Åt ute på altan medans Kinna och Musse lekte ute på tomten. Efter lunchen fick jag för mig att börja klippa gräset, fick lite hjälp av Emil också!

När Sofie kom hem från jobbet åkte vi till arninge en sväng och sen hämtade vi upp Ebba från skolan. Nu är vi här igen ute på tomten, jag slappar lite i deras nya hängmatta och Sofie håller på att plantera.


Hk

Idag har jag jobbat hemma på fm och gått en lång prommis med kinna. Runt 2 tiden åkte jag in till huvudkontoret där det var möte med marknadsrådet. Efter det åkte jag hem till Sofie som hade hämtat hem Kinna och gjort taccos! Tog en liten provtur med deras fina nya bil över till mormor och morfar (en tradition vi har). Sen hem tillbaka ditt och slappa och nu kom vi precis hem. Det var den dagen det!


2 år med dig

Idag är det 2 år sedan Sofie hade sin 30-års fest och även 2 år sedan jag och kim blev tillsamans.
Vad skulle jag göra utan dig?


Prommis

Kom precis hem med Kinna efter en promenad till mormor och morfar. Nej vi gick inte ända dit, vi ställde oss vid vallatorp och gick förbi stallet över ängen och under motorvägen. Lagom långt! Där satt vi ute i solen och pratade en stund sen tog vi samma väg tillbaka till bilen. Kinna träffade även på en stor häst för första gången. Hennes min var oslagbar, Haha!

Måndag

Efter att ha varit och storhandlat och gjort några ärenden inne i telefonplan (hämtat upp trycksaker) åkte ag iväg till Sofie. Tänkte att Kinna och Musse kunde få leka av sig tillsamans medans jag kan sita på altan och softjobba. Dock fick jag en smärre chock när jag inser att Sofie har med halva sig klas med hem för att fika!! och där kom jag och KInna infarandes, då kom jag ju såklart på att Soife faktiskt hade besrättat. Men men, Kinna vart dubbelt så glad så hon älskar båda Musse och barn. Hon befann sig i himmelriket drygt en timme sen var det dags för dom att bege sig tillbaka till skolan.
Sitter nu kvar och jobbar (liiiite) och tar lite kort på busfröna när dom leker för glatta livet. Åh vad dom trivs ihop!

Helgen som gått

Bloggappen i mobilen som jag bloggar ifrån har krånglat som bara den så jag har inte kunnat bloggat på ett tag nu.
Helgen som har gått har varit bra, har hunnit med ganska mycket.
Fredagen spenderades hos frisören på förmiddagen, efter det åkte jag hem till Sofie som efter att hon hade slutat jobba hade hämtat hem Kinna till dig. Vi åt en god lunch bestående av ICA drogonens sallad (självplock)! Hur gott och bra som helst! Påvägen hem svängde jg förb mormor och morfar en snabbis. Jag hinner inte förbi där så mycket som jag hade velat vilket är tråkigt! Men snart är det sommar och man kommer att ha mer tid över till det.
Åkte sen hem och fick för mig att vi skulle grilla racklett grill, dock hittade jag inte min grill där hemma och kom inte ihåg rktigt vart den kan ha tagit vägen. Så jag åkte och köpte mig en ny (tror dessutom att den jag har haft hemma är egentligen Sofies så det var kanske dags att skaffa sig en egen).
Till kvällen vart det ostbricka och mys framför TVen.
Lördag vart det lite handling till kvällens middag. Sofie gav bort en grabbkväll till Ronny när han fyllde år vilket skulle vara en överaskning! Så sofie och barnen skulle sova över hos Pappa och Cris men Ronny trodde att dom skulle sova över hos mig och Kim så att dom skulle ha en vanlig myskväll tillsamans.
Så runt 6 tiden kom Ronny och lämnade av ungarna hos mig medans Kim åkte över till Sofie som samlade in alla grabbar där hemma och förbedde maten.
Jag packade sedan in allt (2 barn med all sovpackning, 1 ivrig hund, en stor kasse med halvfärdig mat, en bricka med färdigmarinerade kycklingspett... och just ja mig själv + packning) Man kan ju självklart inte gå fler gånger till bilen!? Haha..
Väl hos pappa kom Sofie dit och då satte vi igång med grillningen.
Efter middagen åke jag spontant och hämtade upp Mickis och Pablo påvägen hem där vi satt och drack lite vin och snackade skit. Dom var kvar lagom tills Kim kom hem och sen vart det läggdags.

Mina sömntutor


Jordgubbar och mjölk

Igår kväll var det dags att ha lite mysigt framför en film som vi fick med oss ifrån Ronny sist. Ladda upp med jordgubbar och mjölk (en jädra massa socker) slängde även i lite hallon. Super gott! Filmen verkade bra, dock somnade vi allihop i början av filmen. Vaknade upp efter ett tag och gick sen och la oss!

 


Kvällspromenad

Kom precis hem från en kvällspromenad till sjön här hemma. Efter att jag kom hem från öppet hus drog jag med mig Kim och Kinna ut. Minns vart sååå smutsig så ett bad väntade när vi kom hem!


Dagens lunch.

Sallad, tomat, ägg, avokado och lax!


Växer så det knakar!

Gud vad kinna har blivit stor sedan första gången vi var och hälsade på henne! Då kunde hon ligga och sova i mina händer!

 


Den femte årstiden

Efter att ha haft en stor-städar-dag och fönsterputsning ligger jag nu och läser en bok och dricker kaffe. Kinna ligger och sover på hennes filt och Kim sitter och pluggar. En typisk söndag.

Ikväll ska vi hem till Sofie och Ronny på middag, Ronny fyller år imorgon och detta firar vi ikväll istället! Ska bli trevligt.


Lilla sjuklingen

Det var som vi befarade; urinvägsinfektion, en kraftig sådan! Lill skrittande då! Jag ringde till veterinären imorse och dom sa att jag skulle försöka ta ett urinprov på henne och komma in. Hur jävla lätt är det att ta urinprov på en hund?! Jag kan svaret- omöjligt! Haha. Gick nästan efter henne konstant hela morgonen med en burk och bara väntade på att något skulle hända, men inte då! Så fort jag vände blicken bort en sekund så kissade hon på golvet! Äh, jag skrapar upp det med en sked! Haha. Efter ett par spyreflexer så satt vi äntligen i bilen på väg till veterinären i arninge.

När jag kom fram så sa dom att vi inte kan använda det provet eftersom att det finns så många andra baciller på golvet som gör att provet kan visa fel. Vilket jag iof misstänkte.

Så jag fick en ny plastburk och blev hänvisad ut i spöregnet för att försöka igen. Eh..okej. Nej det funkade inte.

Tillslut testade dom att göra prover med det kiss jag hade med och mycket riktigt så kunde dom se att det var en kraftig urinvägsinfektion. Skönt att få det bekräftat. Nu har jag varig förbi Apoteket och hämtat ut all medicin och precis gett den första kuren. Nu sover hon så gott här!


Jäkla väder

Idag har vädret varit mindre kul, jag tror att Kinna instämmer. Usch Inge roligt att bli blöt om tassarna inte! ;) dagen började med lite jobb hemifrån. Sen bar det in till kontoret inne i stan för att kolla posten. Självklart prickade jag in just den tiden som motorvägen stängs av så jag blev stående i en tunnel i typ en kvart. Rätt skönt att jag hade både en kaffe och dagens Metro tidning i bilen så jag kunde ta ett litet fika stop! Haha.

Kö, kö, kö och åker kö har det varit överallt idag. Jag förstår inte?

Jag kom sedan hem för att hänga upp kinna och åkte och mötte upp Sofie, köpte lunch och åkte hem till henne och jobbade tillsammans. Vart lite byte av arbetsmiljö, dessutom fick Kinna leka av sig med Musse.

Efter jobbet där åkte jag hem och jobbade klart set sista, åkte sen och postade och handlade. Rotfrukt soppa med bröd vart det idag. Tyckte att det var riktigt sopp väder idag. Köpte även med mig hem lite muffins bak! Satte igång så fort jag kom hem men upptäckte att jag inte hade någon sprits. Så det slutade med att glaseringen på muffinsarna såg ut som en hög med skit. Haha, men men, dom vart goda ändå!

Vi försökte även hyra en 3D film på vår nya 3D tv. Men även det gick åt helvete. Fick inte alls till det så vi hoppade det.

Vi misstänker nu förövning att Kinna har fått urinvägsinfektion nu också.. Gud vad bra allt går idag känner jag. Hon har kissat som bara den idag och nu på kvällen börjar vi även märka att hon börjar få väldigt ont när hon kissar. Hon står och tjuter.. Så det blir till att avvakta tills imorgon, får väl ringa veterinären imorgon. Får hoppas att något på denna sidan av stan är öppet helgtid så man slipper åka bort till skit bagarmossen igen..


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu