bakning

Idag har jag hunnit med att baka lite bröd. Två olika NYTTIGA bröd.
Har inte hunnit smaka ännu, så jag ska ta en smakbit nu så får vi se om dom blev ätbara!

SvD

Idag är vi med i SvD med en hel sida : )


Onsdagen den 30 Mars

Sitter här och jobbar för fullt, alltid mer effektivare att jobba med två datorer. Eller det skulle varit det om den ena skit datorn hade fungerat som den ska. Men NEJ. Jag kommer inte in i datasystemet av någon konstig anledning på den datorn. Men självklart fungerar min MAC klockrent, jag kommer nog aldrig mer köpa mig en PC...
Snart kommer Sofie över och då ska jag förbereda lunch så att vi kan äta så fort hon kommer. Hon slutar tidigt idag för vi skulle egentligen in till huvudkontoret och ha ett möte där. Men fick precis reda på att mötet blev inställt. Men det är ju inte så att vi kommer att sitta och pilla navelludd för det! Vi har ganska mycket att göra här ändå!
Igår hade vi Öppet hus där vi fick 5 nya medlemmar :) Efteråt tränade vi järnet med vår Personliga Tränare, börjar kännas riktigt bra nu! Inte lika jobbigt länge och dessutom börjar man se lite resultat! Träning utan resultat är ju helt meningslös enligt mig ;)

Idag har jag varit duktig! Startade dagen ...

img_5019 (MMS)

Idag har jag varit duktig! Startade dagen med att gå hem till pappa (5,5 km). Ringde pappa innan och förvarna, för jag tänkte inte gå ända dit om ingen var hemma och jag visste att jag inte skulle orka gå hela vägen hem igen utan ville ha skjuts tillbaka. Det slutade med att han gick halvvägs och mötte upp mig. Så han var minsan minst lika duktig som jag. Riktigt skönt var det! Sen blev det hem för att storstäda. Faster Lollo var förbi en stund och kikad in i lägenheten för första gången. Kim ha varit iväg till en mc butik med Ronny hela dagen och sen meckat med sin nya mc. När han kom hem satte vi igång med middagen tillsamans. Har precis sett det absolut sista avsnittet utav LOST, vi har nu kollat igenom alla 6 sesånger tillsamans. :)


Var nere vid sjön med Sofie

Vi tog en tripp ner till sjön, ner till berget där vi har ristat in mammas namn.
Så fint väder, men dock ganska kallt och halt vilket vi inte hade räknat med. Vi hade tänkt ut och springa/gå, men det blev till att gå väääldigt försiktigt så att vi inte skulle hamna på ändan.
Men det var skönt att komma ner till berget, det var länge sedan jag var nere där.

jag och Sofie satt på fiket och åt lunch b...

jag och Sofie satt på fiket och åt lunch brevid gymmet. Vi får ett samtal från en medlem som tipsar om obehöriga på gymmet. Vi var där på 1 min och ser då att en kille har släppt in ... Kissie..? Haha. Sofie var först fram och hade kortkontroll "jag har glömt passerkoret hemma". Skit snack! Hon halv sprang ut ur gymmet strax efter. Kommer det bli ett argt blogg inlägg om oss snart tro? :)


974338

img_0401 (MMS)

974338


veckans höjdpunkt, greys anatomy :)

img_0654 (MMS)

veckans höjdpunkt, greys anatomy :)


Tisdagen den 22 Mars

Bilen är inte klar hos verkstaden än men jag hoppas att jag får komma och hämta den ikväll. Hur klarar sig folk utan bil och körkort?!? Jag har inte kunnat ta mig någonstans (och nej, jag sätter mig inte på en buss). Dessutom håller grannarna nu på med rördragningarna som vi fick göra förra veckan. Det låter lite mycket som om dom skulle stå inne hos oss och borra. Så efter 5 timmar av konstant borrljud stod jag inte ut att stanna hemma längre. Jag gick därför ut och gick, jätte skönt var det, nu är verkligen våren här. I bara tjocktröja gick jag längst strandpromenaden i en timme och njöt i solen.

Kom precis hem och ska ta en skönt bad och njuta av att borrandet har upphört för idag.
Sen blir det till att förtsätta jobba och ikväll vidare till Öppet hus.

Kim köpta föresten en ny mc igår! Denna bl...

img_0620 (MMS)

Kim köpta föresten en ny mc igår! Denna blev det. Så snygg!!


idag har vi haft inspirations dag p gymmet...

img_9219 (MMS)

idag har vi haft inspirations dag p gymmet! Det kom ganska mycket folk, lagom många :) ibland var det lite körigt och ibland var det väldigt lugnt. Bilden visar hur Sofie roar sig vid de lugnare tillfällerna. Nu sitte jag i kö för att få komma in i biltvätten och tvätta bilen. Den ska in på verkstad imorgon så den måste vara lite fin till dess. Sen blir det hem och äta tacos med älskling.


jag kom precis hem från ett möte på huvudk...

img_5924 (MMS)

jag kom precis hem från ett möte på huvudkontoret. Sitter i P&Ts marknadsråd vilket blir två möten i året. Mycket trevligt och givande! Idag var det även lite firande där, det var 5 år sedan det allra första puls och tränings gymmet öppnade! Så det bjöds på tårta oh skumpa! (endast tårta för mig eftersom att ja skulle köra hem) nu sitter jag och slänger i mig lite mat för att åka vidare och plocka upp Sofie snart. Vi ska till Ikea och köpa lite saker som fattas till deras kök.


sitter här i röran och dricker  kvällens s...

img_6510 (MMS)

sitter här i röran och dricker  kvällens smoothie! Dom håller på att byta till bergvärme i lägenheten så alla möbler står huller om buller för att dom ska komma åt väggarna och sätta rör till varje element. Dom har väl inte skött sig sådär jätte bra. Det har blivit repor i vårar nya fina golv i hallen, något märke i toalett dörren och dessutom lämnade dom lägenheten olåst med nyckeln innanför igår och idag dök dom inte upp alls... Toalettstolen står unträngd bakom tvättmaskin och torktumlare så man måste sätta sig från sidan mellan massa slangar och rör. Duschen kommer man inte framtill så jag har fått åka till gymmet gör att duscha och idag fick jag duscha hemma hos Mickis. Men men! Hoppas dom kommer imorgon iaf så att det hände något snart!


då var det öppet hus igen. Denna gång är v...

img_2250 (MMS)

då var det öppet hus igen. Denna gång är vi båda två här, det var länge sedan vi har haft tid att sitta här tillsamans. Tiden går så mkt fortare då :)


är på gymmet och tränar

img_2194 (MMS)

är på gymmet och tränar


Dagens mat!


Taggad till 1000!

Nu startar träningen inför beach 2011! Ha inte rört på mig på säkert ett år nu så det är på tiden.
Dagen började med en tur till gymmet för att börja träningen. Riktigt jobbigt! Men det är så skönt efteråt.
Sen var det hem och jobba järnet och äta lunch. Hann även åka och storhandla idag så nu är kyl och frys full proppat! Nu är jag med jossan, hon är här på besök. Ska göra lite kyckling sallad och kolla på tv. Kim är hemma hos pappa och sitter och panerar elen till lägenheten.

Tisdags mys

Nu är bloggen så gott som klar! Det tar lite tid att få till det som man vill.
Ikväll är jag ledig från Öppet hus, Sofie tar denna vecka. Så otroligt skönt, jag njuter varenda minut som går.
Jag och Kim sitter nu och kollar vidare på LOST och har precis ätit tacos.

Blogg renovering!

Håller på att göra om bloggen och det är därför väldigt rörigt just nu!

då var det dags att besikta bilen.

img_2436 (MMS)

då var det dags att besikta bilen.


Före och efter bilder på lägenheten

Nu kommer dom efterlängtade bilderna på lägenheten. Före och efter bilder.
Har precis stor städat så jag passade på att ta efterbilderna då! :)
Väldigt svårt att ta kort så att hela rummet syns men såhär blev det iallafall.
Hall Före
Hall Efter


Vardagsrum före


Vardagsrum efter


Vardagsrum efter



Sovrum före


Sovrum efter

Kök före

Kök efter



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu