har varit och hämtat Ebba och Emil från sk...

img_5410 (MMS)

har varit och hämtat Ebba och Emil från skola/dagis. Nu sitter vi på mc donalds och mosar i oss! :)


busar lite i leksaksaffären!

img_1813 (MMS)

busar lite i leksaksaffären!


jag och Emil sitter och väntar på att bion...

img_6828 (MMS)

jag och Emil sitter och väntar på att bion ska börja. Sofie och ronny håller på att planerar köket så jag är barnvakt i några timmar. Kim är kvar hemma och fortsätter med tv möbeln. Målet är att den ska bli klar idag. Det blir så spännande! :)


jag håller på att sätta ihop vår nya tv mö...

img_3818 (MMS)

jag håller på att sätta ihop vår nya tv möbel. Jag börjar bli riktigt trött på att sätta ihop Ikea möbler. Usch!


Jag och Kim På bio

img_8640 (MMS)

Jag och Kim På bio


Måndagen den 21 Februari

Idag har har hunnit med mycket. Var förbi IKEA på morgonen för jag hade tänkt köpa de varor som var slut på lager sist vi var där och skulle köpa en TV möbel. Tror ni allt fanns inne idag då? ICKE! Får åka förbi någon dag i veckan igen för att köpa det allra sista.
Hem och jobba för fullt och planera all marknadsföring 3 månader framåt. Sen har jag städat här hemma och försökt att få ihop något bra system bland mina kläder samt papper. Tror jag har lyckats rätt bra nu faktiskt, men det är lite svårt att få det så praktiskt så möjligt när man ska få plats med alla kläder,privata papper samt pärmar, jobb papper och pärmar till det samt en kortskrivare i e garderob.
Ikväll ska jag och Kim iväg och se på Bio med Mickis och Pablo. Det är någon ny film som har kommit ut som heter Sanctum och är i 3D. Det är nog första gången jag ska se en film i 3D så det ska bli spännande!

Sjuk

Jag har varit sjuk sedan Tisdags, förkyld och känner mig febrig.
Det börjar väl kännas bättre nu, är mest förkyld och trött.
De finns därför inte så mycket att skriva om vad som hänt denna vecka
eftersom att jag inte har gjort så mycket mer än att ligga i soffan/sängen.

I helgen var en riktig slapp helg, så skönt. Vi tog det lugnt heeeela helgen. På Lördag förmiddag gick vi ner längst strandpromenaden till Hägernäs strand och åt Brunch buffe i resaurangen Pont. Jätte gott och så fin utsikt. Det är en restaurang som ligger precis vid vattnet och har riktigt fin mat.

 

'

Utsikt från restaurangen

Påväg hem träffade vi Sofie, Ebba och Emil som var nere vid sjön. Tanken var väl att dom skulle ut på isen och gå men Nojjiga Sofie tyckte inte isen var tjock nog så dom satt och fikade på en brygga när vi kom fram. Vi gick vidare till en akpark och lekte lite. Sen blev det så kallt så vi gick hem och tog oss ett varmt bad. För en gång skull tyckte jag att det var skönt att ha ett badkar.

 

Nu ska jag ta och äta lite lunch och vila upp mig lite. Ska väg på möte kl 2, sen ska jag hem och vila igen. Försöker vila så mycket som möjligt så att jag blir frisk så fort som möjligt.


Dagens mat!

Korvstroganoff!
Var väldigt länge sen jag åt det, har nog aldrig lagat det själv kom jag på när jag vl stod och höll på. Men det gick bra, riktigt bra!
Nu blir det slapp framför Tven och sen bums i säng.
Imorgon ska jag hinna med mycket. Ska iväg på styrelsemöte på morgonen med Edsberg Centrum. Sen måste jag hinna gå igenom vårat datasystem som måstes granskas innan torsdag då en ny jätte bra funktion hoppar igång. För att göra historien kort så ska vi kunna spärra och spärra upp våra medlemars kort direkt ifrån våra datasystem. Nu måste vi ringa huvudkontoret och ge dom göra det åt oss. Så det kommer att underlätta en hel del arbete. Fakturor ska skickas ut och papper ska in till revisorn och på kvällen är det dags för Öppet hus. Sofie ska iväg på kurs då så det blir bara jag.

Söndagen den 6 Februari

Idag ha det varit jätte mysig. Gick upp halv 8 och käkade frukost med Ebba och Emil. Vi mös framför en film och sen ville dom bada lite i badkaret som vi inte hann med igår.
Jag och Ebba åkte till hennes dans och Emil var kvar hemma med Kim. Efter dansen åkte jag och Ebba och hämtade Emil och Kim så åkte vi till "det gula M:et" (donken) och åt lunch ihop.
Sen åkte vi och hämtade pulkor och overaller för att senare åka iväg till sjön! Jätte härligt att ut och gå på sjön i det här härliga vädret. Ebba och Emil låg och njöt i varsin pulka.
Nu har jag precis kommit hem efter att ha lämnat hem ungarna till en ganska så sliten mamma. Emil somnade i bilen och för Ebba var det inte långt ifrån.
Nu blir det städdags som står på schemat och sen slappa!

barnvakt

Idag är Ebba och Emil på besök, dom ska sova över i lägenheten för första gången.

i började med att åka till Nickis och lekte, fullt ös! Vilken energi Emil har!

 

Nu har vi precis ätit lite hemmagjorda hamburgare/ korv med bröd.

Sitter nu och kollar på Nicke nyfiken och snart ville dom bada i badkaret igen.

 

 

Ikväll är det första melodifestivalen och det ska vi självklar se! Ebba kommer kola tillsamans med oss vi får se hur länge Emil orkar sitta uppe.


Bara för oss

Den här tatueringen står för oss. Du och Jag.
Du som alltid har funnits vid min sida och stöttat mig genom livet.
Du som betyder så otroligt mycket för mg.
Du om alltid kommer att finnas vid min sida och jag vid din.
Den här tatueringen står för vår vänskap, kärlek och tillit.
För våra dagar som varit och de dagar som vi kommer att uppleva tillsamans.
Du och Jag, min allra bästa syster.
Johanna & Sofie



Barnvakt

Igår hade vi barnen på besök. Sofie och Ronny skulle ha hem en snickare som skulle kolla på deras kök. Köket ska storrenoveras så det är mycket som ska planeras.
Det var jätte mysigt att ha Ebba och Emil på besök. Vi lagade mat tillsamans och kollade på film. Sen ville dom bada i vårat badkar. Dock tyckte dom att det var dags för mig att köpa lite badleksaker som som kan leka med nästa gång dom kommer och ska bada. Nu vart det plast muggar och diverse köksredskap!
Efter badandet åkte vi hem med barnen och kollade lite på Sofie och Ronnys ideer på deras kök.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu