Båt

Idag har vi varit ut med Pappa och Cris på deras båt. På morgonen tog vi färgerna över till värmdö där dom hämtade upp oss med båten. Vi tog båten bort till Möja där vi åt en supergod lunch sen åkte vi vidare och la till vid ett berg där vi (dom) badade och tod en fika! Riktigt mysig dag var det! Första gången Kinna åkte riktig båt också (paddlat har hon ju varit med om). Hon verkade stormtrivas! Det ska bli riktigt roligt när vi får ordning på vår lilla båt så att vi också kan komma ut på sjön! =) 
 
 
 
 
 

.


Båt?

Jahap.. Nu har vi gjort något galet! Vi har blivit med båt... Japp ni läste rätt! Haha. Efter att Kim har tjatat i 4 heeeela dagar så är vi nu båtägare. Jag var visst inte så svår att övertala?! Nu har vi precis lämnat Norrtälje där vi har lagt en handpenning på båten som vi ska hämta hem imorgon. Nu återstår "bara" en båtplats...små detaljer!


Ingen fisk men åh så mysigt!


Kanadensare

Idag har vi varit ute med kanadensaren för första gången för denna sommar. Har ju varit så himmla ostadigt väder så det har inte blivit av innan. Detta gång fick även bli första gången för Kinna att guppa omkring på sjön. Fllytvästen hade hon precis växt i, den var stort som ett tält tidigare. Haha.
 
Men allt gick jätte bra, Kinna verkar tycka det var roligt. Hon sat och kollade efter fiskmåsar och hon var riktigt intresserad utav årorna som åkte fram och tillbkaa i vattnet ;)
 
 

Tvätta tvätta

När vi kom hem ifrån skogen satte vi igång med att tömma och sopa uteplatsen, det var nämligen dags för tvätt och inoljning utav däcket! Jippi.. Efter en massa krångel med att få vatten dit fick vi även lite hjälp utav stora duktiga Emil. Han var så söt när han stod och hjälpte Kim med att tvätta rent.


Kantareller

Även idag bjuder jag på lite halv kassa bilder ifrån mobilen, orkade inte släpa med mig kameran till skogen, vilket jag nu i efterhand ångrar! 
Idag begav vi oss bort till Värmdö för att plocka svamp, Jag, Kim och Kinna. Riktigt skönt att få springa lös i skogen och jaga fjärilar tycker Kinna. Vi hittade faktiskt en del kantareller som vi nu på kvällen kommer att steka på och göra en härlig kantarell macka! 
 
 
 
Påvägen hem stannade vi vid en gammal fästning som Kim promt ville kolla in. Dock var det stängt för tillfället, det brukar tydligen bara öppet då och då för visning. Detta passade mig och Kinna ganska bra för vi var helt slut efter all vandring  i skogen. Pävägen hem stannade vi och åt lite lunch och sem var det raka vägen hem!
 
 
 

Det blir inte riktigt som man hade tänkt sig

Idag har dagens planer ändrats något. Startade med att vi bestämde oss för att höra med Lollo om hon kunde vara hundvakt åt oss så att vi kunde åka in till gröna Lund med Sofie, Ronny och ungarna. Hon kunde idag så jag körde över henne dit. Hem och klä på sig och var beredd att bege oss ut till bilen men då öppnade sug himlen med åska och dunder.. Vi bestämde oss för att avvakta en stund och se om set skulle lugna ner sig. Men när regn gick över till nästan hagel gav vi upp.. Ingen gröna Lund för oss inte! Så jag åkte och hämtade Kinna igen och då åkte vi istället över till mormor och morfar för att fika och prata lite. Påvägen hem stannade vi för att äta sushi. Efter maten gick jag och kinna ut på en promenad ner till sjön. Åh så fint väder det vart nu på kvällen..! Men efter att sett på Aftonbladet att det har varit ett mindre kaos inne på grönan med avstängda attraktioner och blixtnedslag känns det ändå som att vi fattade rätt beslut!


Vira bruk

Idag har vi varit på en liten utflykt till vira bruk. Otroligt mysigt litet ställe! Där gick vi omkring en stund och kikade runt och sen satte vi oss vid kaffe stugan och åt härliga räkmackor med kaffe!


Barnvakt

Nu sitter jag här, kollar på film och äter lite godis. Ebba och Emil sover på övervåningen, Kinna i knät och Musse bredvid. Sofie och Ronny är iväg på tegel med några vänner så jag har suttit/sitter barnvakt ikväll.


Minigolf

Eftersom att Kims två bröder är på besök hemma hos oss så tänkte vi hitta på något idag så vi åkte iväg till åkersberga för att spels minigolf/äventyrsgolf. Mickis och Pablo hade tidigare varit dör och tipsade om att det var bra. Och det var det verkligen, jätte fina och roliga banor.


Bad och shopping

Igår var jag med syrran och co nästan hela dagen. Åkte dit lagom till lunch och fick lite taccos, sen åkte vi vidare till mormor och morfar där Ebba och Emil ville bada! Jag och Sofie satt och fick lite tid för oss själva med mormor och morfar. Kinna blev getingstucken efter ett tag så hon såg och tröstade sig hos mig och sen somnade hon. När det började regna och åska gick barnen upp ur poolen och så gick dom och plockade två stora gurkor med morfar som han har i sitt växthus. Efter badandes åkte vi och lämnade av Emil och kinna hemma med Ronny och så åkte tjejerna (jag , Sofie och Ebba) vidare till kista för att shoppa lite! När vi kom tillbaka blev det grillning av hamburgare och korv till ungarna.


Säffle

Idag har jag och kinna åkt bil till Säffle. Det är en bra jäkla bit men set gick bra, åkte runt 10:30 och var framme 14:30 så det flöt på rätt bra trots allt regn. Kinna har träffat en kompis hör, Litus, en drever! Han är så lugn och snäll!


Ost och vin

Igår kväll kom Mickis och Pablo över för att äta lite Kina mat med mig. Kim är ju i Värmland så jag är ensam ett par dagar. Efter middagen åt vi ost och kex med vin till, super gott och trevligt. Vi spelade lite spel och snackade skit. Idag är en varm och rätt tråkig dag. Bara massa tråkiga saker som måste göras. Jag och kinna åker till värmland imorgon så idag förbereds allt inför resan. Tvättmaskinen går för fulla muggar, disk ska göras och städning, har varit och tvättat bilen och förberett den och nu står lite jobb på schemat. Sen när tvätten är klar blir det till att packa. Men ikväll åker vi till Sofie och äter lite middag det ska bli mysigt!


SEMESTER

Nu kan man säga att vi har semester, Kim gick på semester idag och på gymmet känns det rätt lugnt. Så jag tror att vi spikar det nu! Härligt! 
Just nu sitter vi ute på altan och precis ätit upp våra härliga feta pizzor med vin till! Musse ligger brevid och sover och Kinna ligger på gräset och gnager på sitt första grisöra. (usch så äkligt), men hon tycker om det iallafall och det är huvudsaken. Lite tveksam i början men vem fan skulle inte vara det? Haha..
 
Nu ska vi sitta och njuta tav den sista kvällen som husägera en stund och sen ska vi in och äta lite ost kex och vin! 
 
Imorgon åker Kim iväg mot värmland och jag och Kinna flyttar hem igen :( Buhuu!

Grillning

Nu har vi precis avslutat kvällens grillning! Super gott och så mysigt att sitta ute på altan och grilla och samtidigt se Musse och Kinna springa och leka på gräsmattan. Jag vill inte flytta hem igen!!! Vilken dröm det skulle vara att skaffa villa! 

Jobb torsdag

Idag har jag varit iväg och jobbat lite åt Ullis på hennes gym i telefonplan. Det skulle förberedas för en provisorisk flytt utav omkrädningsrum. Det är fuktskada i herrarnas omklädningsrum och under renoveringens gång ska personalrummet bli omklädnigsrum och städskrubb bli dusch rum. 
Till lunch bjöd hon på jätte god suchi på ett otroligt gott suchi ställe. Svenska Sushihuset i telefonplan, Rekomenderar starkt!
Medans jag var iväg och jobba var Pappa och Cris snälla och passade Kinna åt mig, Tack så mycket för hjälpen!! 
 

Hund och katt

Denna vecka har v ju varit hus och katvakt. Har bott hemma hos Sofie och Ronny där vi har varit katvakt åt deras lilla katt Musse och även till pappa och Cris katt Alex. Så det har varit rena rama djurfarmen här! ;) Musse och Kinna går ju så himla bra ihop, Alex däremot tycker att dom bara är allmänt jobbiga och för på! Vilket man kan förstå, han börjar ju gammal nu! Men ibaldn hände det att dom alla tre kunde samsas om tomten.
 
 
 

Valpkurs

På valpkursen var Kinna väldigt blyg första dagen, inte alls roligt att träffa på massa hundar som hoppas på en, hehe.. Men andra dagen gick det mcyket bättre, hon hade väl sovit på saken och tänkte väl att hon skulle ge igen. Så hon startade dag 2 med att ge Sigge (en annan Cavalier valp) en ordentlig utskällning när dom först träffades. Haha, snacka om att Sigge vart förvånad. Sen gick det himmla bra dom emellan, dom lekte och hade sig. Sigge kom också från sama uppfådare men var några veckor yngre än kinna så jag har sett honom när han var pytte pytt! Rätt roligt att dom också valde samma valpkurs! 
 
Fick inge bra bilder allt ifrån den helgen, men jag bjussar på två.

Barnvakt

Nu i helgen har jag varit på valpkurs intensiv både lördag och söndag vilket har gjort både mig och Kinna väldigt trötta! Men på lördag kväll kom Ebba och Emil hem till oss för att sova över. Sofie och Ronny skulle iväg till en 30 årsfest. 
 
Vi hade det jätte mysigt (trots att jag var trött som ett as). Vi grillade korv med bröd på vår uteplats, sen åkte vi iväg till en lekpark som ligger i hägernäs. Dom har nyligen gjort om den lekparken så vihade inte varit där tidigare. Ungarna hade det jätte skoj. Efter det tog vi en sväng förbi Mc donalds och tog en varsin glass,sen var det hem och äta godis framför TV.en och sen bums ner i säng. Jag och Kinna kom strax efter! 
På söndag var det att gå upp kvart 06:15, tog med mig barnen ut vardagsrummet där dom kollade på banrprogram medans jag tog en tupplur i soffan. När det var dags för frukost så insåg jag att jag inte hade något allt i fylskåpet som var särskillt barnvänligt.. Så det var att ligga på låset på 7 på Ica stop och in och köpa frukost! ;) Runt 9 tiden åkte jag och Kinna iväg igen till valpkursen och då fick Kim ta över barnvaktandet, hehe!

Båt

Jag har även varit och lämnat av Pappa och Cris till Loftahammar där dom har båten över vintern. Det är en bra bit ner så det gick nästan en dag på att köra fram och tillbaka! Mednas dom städade ut båten och lastade på roade jag mig med att ta lite kort..
 

Midsommar 2012

Nu äntligen är min blogg brukbar igen, herregud vad tomt det har kännts och vad mycket jag har som jag inte har kunnat blogga om. Börjar med lite midsommarbilder!
 
På dagen var jag, Kim och Kinna iväg till karlsudd och fikade och tog det lungt och på kvällen åkte vi hem till Sofie och Ronny där även Mickis och Pablo var. Vi hade midsommar knytis och 5 kamp, väldigt trevligt!
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu