Feber och frossa

Jahap.. Då vart man sjuk idag då. Hade ont i lungorna och hade tungt att andas imorse men satt och försökte jobba ändå. Men sen började febern krypa på och har legat och hackat tänder och haft ont i kroppen. Nu har precis alvedonen börja höra sitt så jag passar på att äta medan jag orkar. Inge kul det här och sån dålig taiming! Jag och Sofie har ku bokat husvagn på torsdag vid Ullared och vi har planerat länge att vi ska åka dit och shoppa julklappar. Får se hur jag mår imorgon, hoppas det försvinner lika fort som det kom.


Världens bästa känsla!

Finns det något bättre än att ha helt nystädat, nydiskat, nytvättat och nyduchat! Kim jobbar över idag så jag passade på att sätta sterion på högsta volym och städa gärnet! Kom precis ut från duschen och njuter av hur gott det luktar, sitter och myser med mina mysiga duntofflor och ser på tv. Härlig känsla! Och ikväll är det final i Ensam mamma söker, då ska jag sitta bänkad! =)




Ebba 7 år

I onsdags fyllde Ebba 7 år, stora tjejen! Jag var på plats 05:55 och hjälpte till med sjönsången på morgonen. Började för länge sedan att komma på morgonen och sjunga och nu går det verkligen inte att sluta. Det har blivit som ett måste, vilket är väligt mysigt. Tanken var ju att jag bara skulle komma när barnen fyller år men när Sofie fyllde 30 år hade vi gått ihop och köpt en Iphone och då blev det så att jag kom på morgonen också för att detta skulle ju ges på morgonen. Hade ju tänkt att det var en engångsförteelse, men icke! Sist Sofie fyllde år hade jag ju inte tänkt att åka på morgonen men Ebba ringde kvällen innan och var helt förtvivlad över att jag inte skulle komma, så vad gör man inte. Ska nog redan nu börja förbereda dom på att jag inte kommer nästa gång mamma fyller år, utan det räcker kanske mer att jag kommer när barnen fyller år. Haha, får se hur jag kommer att lyckas med detta.
På Onsdags kväll var det sjävklart middag och tårta som gällde, med Mig, Kim, Pappa, Cris, Tommy, Erika och deras barn Elton och Dylan.  Och i lördags vart det middag igen med Mormor och Morfar, Per, Lena och Henrik.

Dålig uppdatering

Hallå alla. Har varit lite dålig på att uppdatera, ibland prioriterar man annat eller hinner inte riktigt. Vi har haft öppet hus under 9 dagar i streck och den tiden är nu över. Vart rätt intensivt att vara där nästan varje kväll och så är det mycket att förberda om dagarna, mycket jobb och mycket planering. Vi börjar närma oss dom viktigaste månaderna inom gymbranschen , Januari-Mars. Och det blir mycket planering inför detta, allt ifrån marknadsföring till aktiviteter. Sen har vi ju precis varit så duktiga att ci har delat ut 196 st gratis passerkort som är aktiverade i 3 veckor. Man får med andra ord prova på hur det är att träna hos oss och förhoppningsvis är det några som väljer att teckna ett träningskort efter detta. Så nu ska det förberedas personliga brev till samtliga med ett litet erbjudande. Sitter just nu och skriver rent adresser och skriver ut brev. I Januari kommer P&T satsa stort med gemensam marknadföring, vi kommer bl.a vara med i radio!! Riktigt spännande, målet är att vårt namn kommer att bli starkare och mer igenkännligt.
Förra helgen var Jag och Kim iväg till våra kära vänner Mickis och Pablo och åt middag. Kim och Pablo fyller år med två veckors mellanrum så vi tänkte fira dom båda helgen mittemellan födelsedagarna. Vi åt en jätte god pasta sallad med parmaskinka och satt och spelade spel till 3 på natten.

Besiktning

Dags att besikta bilen! Håll tummarna!


Sänka skepp

Sitter på gymmet och har öppet hus en kall fredag kväll som denna. Hade du kunna haft roligare för sig känner jag, typ vara hemma och slappa. Inget större drag här direkt, många som tränar men ingen som kommer in och vill ha min hjälp. Har städat lite och tömt papperskorgar bitch sitter nu och roar mig mig sänka skepp! Har blivit som besatt av det spelet! Haha. Ska sitta här till 20:00 sen blir det hem och äta sushi med älskling :)


Byte däck...eller inte

Idag jag har jobbat på bra, har fått massor gjort!
Efter all papperjobb mm så tänkte jag åka till Sofie och Ronny och byta till vinterdäck på min nya pärla. Har däcken där i deras garage och så har dom en sådan där bra maskin så att allt går mycket fortare. Tänkte det skulle vara skönt att ha däckbytet gjort så att jag skulle slippa stå där som alla andra år: mitt i snökauset och frysa sönder.
Men neeeej det gick ju såklar inte, bilens däck hade en såndär låsmutter på varje däck och jag har såklart ingen sådan nyckel som passar! SKIT! Varför ska allt ALLTID krångla och gå fel? Tycker inte man kommer någon vart i någonting för att det ska alltid vara någonting!! Så nu måste jag in till volkswagen så att dom kan hjälpa mig att hitta en passande nyckel.. Tar det på måndag..

Det går bra nu

Igår hade vi vårat första extra öppet hus där vi står cch delar ut gratis träningskort som kommer att vara ativerade under 3 veckor. ar mosat ut reklam om detta ett tag och man hoppas ju som vanligt att så många som möjligt ser oss. Vi hade som mål att dela ut 25 kort igår men det blir mycket mer än så.... 67 st kort utdelade! Vilket är RIKTIGT JÄVLA BRA! Dom är ju inte medlemmar ännu men det är ju ändå 67 st som är intesserade utav att eventuellt börja träna hos oss. Och mer kommer det nog att bli, vi kommer att ha öppet hus i 7 dagar till.
Idag har jag haft mycket pappersarbete och mycket pappersstortering och fakturajobb. Nu börjar jag se slutet på detta jobb för dagen och ska snart ladda inför öppet hus som börjar kl 18:00.
Bjuder på lite biler på vårt fina gym, känns ibland som ens andra hem - sin egen "lilla" bäbis!

Puls & Träning

Puls & Träning- Världens bästa gym!
www.pulsochtraning.se

Älskling fyller 25 år!

Idag fyller Kim 25 år! Stort grattis på dig gubben!
Det vart sång tidigt imorse och så en massa förberedelse inför kvällen men lite gäster. Sofie, Ronny, Ebba, Emil och Pappa kom förbi och åt middag och tårta efteråt. Cris kunde tyvärr inte komma, vi får bjuda på en middag snart så även du får lite tårta ;)

Allhelgona

Igår var det allhelgon. Då mötte vi upp Sofie och Ronny på minneslunden och tände ljus för alla får mammor (och andra som gått bort). Jag tycker det är riktigt mysigt att åka dit på allahelgon, typ den mysigaste dagen på året. Så många ljus runtomkring och mysig stämmning. Iår hade Bengtossons smide gjort dessa fina ljushållare som fanns vid minneslunden, vart väldigt fint! =)

Efter detta åkte vi hem till Sofie och Ronny och ade en barnfri kväll med middag och spel (Ebba och Emil sov över hos Pappa och Cris. Vi hade det riktigt mysigt!


Marknadsföringsråd

Kom precis hem ifrån en halv dag på huvudkontoret. Jag sitter i marknadsföringsrådet där det planeras marknadsföring för nästa år. Mycket roligt och trevligt! Efter all prat och planering åkte vi alla in till stan och åt på en jätte mysig libanesisk restaurang. Åt så maten snart sprutar ut genom öronen!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu