Fisketur med båten


Me and my camera


Svampplock och middag

Idag begav vi oss ut för att plocka lite svamp, hela familjen ;). V åkte ut i skogarna i vallentuna och var ute i över två timmar. Kinna älskar att springa omkring lös i skogen och hoppa omkring. Vi hittade massor med svampar, både vanliga kantareller och trattisar. Efter ett bad för busfröet vart det svamprensning för hela slanten för att sedan festa på ett riktig kantarellmacka!! Efter det åkte kim iväg ut med båten tillsamans med Pablo, dom skulle ut och fiska. Så jag bjöd in mig till middag hos Sofie och co. Pappa och Cris skulle dit ikväll och fira Emil som fyller åt imorgon. Men eftersom dom åkter till grekland imorgon bitti så skulle dom fira honom ikväll istället. Riktigt gott och trevligt... och det lär det bli imorgon också då det blir middag då med!
 
Nu kom jag hem för inte så länge sedan, ligger i soffan och bloggar samtidigt som jag kollar på Desperate Housewives och käkar popcorn.. Får se när Kim dyker upp, det börjar bli riktigt mörkt ute nu!

Texas Long Horn

 
Igår var jag och Kim ute och käkade på restaurang, texas long horn i enebyberg. Riktigt god mat men tyvärr kass personal  och dåligt bemötande.. Nästa gång får vi väl ta oss lite längre bort ifrån Täby till ett annat Texas för att käka. Vi har gett denna restaurang allt för många chanser nu men dom verkar inte bli bättre trots all kritik dom har fått.. Men som sagt maten är GOD!
När vi kom hem så spelade vi lite zatzy och hade de mysigt! 
 
 

Kinna 6 månader

Idag fyller Kinna 1/2 år! Stor tjejen ;) 

Funderingar

Ute och går en kvälls promenad med Kinna. Tänker på framtiden, många jobbiga beslut att fatta men allt löser väl sig så småningom..


För då minns jag kärleken

Läste precis ut denna bok, för då minns jag kärleken. Rekommenderar starkt! Jag vet inte varför men jag tycker om att läsa sånna här böcker, som är skrivna av människor som upplevde tsunamin i Thailand. Har läst alla dom jag hittills har hittat.


Måndag...

Jaha, då var det måndag. Mjukstartade denna vecka idag faktiskt. Gick en lång promenad med Kinna på morgonen och den hem och jobba en snabbis. Sen bar det iväg till frissan (tack gode Gud, det behövdes!!). Sen åkte jag hem och började söka runt lite bland olika utbildningar som jag är sugen på att sätta igång med! När Kim kom hem var det grillning på uteplatsen.

Tänkte åka förbi pappa efter maten men han var tyvärr inte hemma. Hade hoppats på att jag skulle lyckats med att dra med honom på promenad. Men icke! Så jag åkte iväg och försökte träna Kinna att hon ska sluta dra i kopplet. Mycket bestämd liten dam vi har, synd för henne bara att jag är ännu mer bestämd. Det är ett himla jobb det här med att lära henne gå fint, hon verkar dessutom gå in i någon trotsålder och det underlättar ju inte precis. Nej, den där lydnadskursen jag skrivit upp oss på är väl behövlig.


Tisdag

Jaha, nu är vardagen igång som vanligt efter en alldeles för kort semester. Ikväll hade jag och Sofie första öppet hus efter semestern och det kändes riktigt segt. Inte för att det var lite folk utan för att man själv inte har kommit igång än. Hjärnan tycks vara på semester fortfarande! Denna vecka är Sofie ledig från sitt andra jobb så jag har en arbetskamrat denna vecka, känns bra! Efter öppet hus idag gick jag och Kim ut på en längre promenad med Kinna, vi gick bort till viggans båthamn (där vi för övrigt blev medlemmar tidigare idag). Påvägen hem började det att regna så det blev till att halv springa hem. Idag har jag även bokat in en ny kurs med Kinna. Skrev in mig hos viggbyholms hundklubb och bokade grundkurs för vardags lydnad. Hade egentligen velat ta agility men hunden behövde vara minst ett år innan så det sket sig.. Sen är jag jäkla sugen på att lära sig lägga spår också, kanske blir nästa kurs?


Lördag

 
I Lördags tog vi med oss Mickis och Pablo ut med båten. Vi åkte in till kyrkviken med båten lassad med massa gott, lade till vid en mysig klippa och en otroligt mysig kväll. Hela kvälen vart lyckas (fast att båten dog halvvägs hem så att vi fick ro iland) haha. Men vi bara skrattade åt situationen och jag och mickis gick fram på båten och tog en "drink" medan vi hejade på grabbarna som stod där bak och rodde för glatta livet. UNDERBAR KVÄLL!
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu