Cirkus Maximum

Igår var vi iväg på cirkus! Jag och Kim tog med oss Ebba och Emil till Cirkus Maximum. Det var riktigt kul att se och ungarna verkar tycka det var jäte kul! Vi hade nästan dom västa platserna, allra längst fram och nästan i mitten. Ibland känndes det nästan som man satt lite fööör nära när stora elefanter, hästar eller lamor sprang sådär en meter ifrån en! Haha

Pizza!!!

Fy helvete vad det här ska bli gott!!


Bubblor


Häng i hängmatta


Medlodifestivalen - mysdax!

Igår när jag och Sofie satt och kollade på melodifestivalen så låg Kinna och Musse i mitt knä och hade det ätte mysigt! Sen övergick mys sjlvklart till lek rätt fort men dom har ju så kul!
Haha, Musse har en rätt så skön sovställning! =)

Purple/pink


Blommor, städning, grillning och nu schlager!

Idag var jag iväg med Sofie till plantagen för att köpa härliga sommarblommor! Sen hem för att Lasta av allt för att sedan börja plantera och göra fint! Såhär blommigt har det aldrig varit dör hemma! Dessutom tänkte jag chocka världen med rosa och lila tema!! Det ni! ;)

Sen fortsatte jag med att storstäda för att sedan slänga in Kinna i bilen för att åka till Sofie. Där bjöds det på grillat, otroligt gott! Det vart lite bus med bubblor, Kinna och Musse sprang som galningar och försökte fånga bubblorna.
Får ett litet smakprov från min kamera, bättre bilder kommer när jag sitter hemma med datorn!

När vi skulle gå och lägga ungarna märkte vi att Emil fick en allergichock, helt "blommig " i ansiktet. Då det var bara att springa omkring och leta fram allergimedecinen. Nu verkar det lägga sig och han slockna i soffan. Nu blir det schlager.


Fredagen

Igår var det mysig tjejkväll här hemma på tre personer. Jag, Mickis och lilla Kinna ;). Kim är i Värmland över natten och Pablo var iväg på middag så då passade vi på att bara träffas vi tjejer, vilket inte händer ofta! Vi köpte hem sushi och kollade lite på leta dance. Tog en promenad ner till sjön här i Hägernäs och kunna badade lite. Hon börjar tycka det är riktigt kul, hon kommer längre och längre ut. I början ville hon inte hå något vatten på tassarna (överhuvudtaget)! Men nu kommer hon så långt att lilla lagenligt blöt! Kanske blir lite bättre sen i sommar när vattnet inte är spå förbaskat kallt!

Efter prommisen åt vi chips och kollade på bug britter. När Mickis åkte gick bi och la oss i en mycket tom säng! Det var bara Bang Bang filmer på tv så jag läste en bok istället.

Idag är en ny dag och jag ska snart iväg med Sofie och köpa nya blommor till rabatten!


Sommardag i Sofies trädård!

Har haft ett helt okej "jobb"dag! Satt och små jobbade här hemma i början av dagen sen åkte jag ovh Kinna över till pappa och Cris och fikade med dom. Efter det åkte vi vidare till Sofie när on slutade för dagen, hade med mig datorerna så att vi kunde sitta ute och jobba tillsamans. Startade med en glass på tomten innan jobbet!
Sen vart det en hel del fotande när Sofie så sött hade somnat i hammocken. Kinna och Musse har det såååå kul tillsamans, dom har verkligen funnit varandra! Det är inte många lugna sekunder när vi är på besök där. Det är som om dom känner på sig att dom måste passa på medan Kinna väl är på besök, fullt ös heeeeela tiden! Men med lite mutor så har man ibland tur att få "fast" dom på ett kort!

Foto

Igår var jag och syrran nere vid sjön och lekte lite med kameran! Jag tycker det är riktigt kul men men har mycket att lära, haha. Här är några utav alla 1.000 bilderna!

Kinna steker i solstolen

Nu är vi hos Sofie ute på tomten och tar det lugnt. Precis ätit lite glass och njuter av sommaren! Sofie åkte iväg för att hämta Ebba på skolan så då snodde kinna hennes solstol och stekte lite med mig.


Jobbar ute i solen!

Imorse åkte jag och lämnade in bilen på service ocg Sofie kom och hämtade mig så lämnade jag av henne på jobbet så att jag kunde låna deras bil idag! Sen åkte jag hem och hämtade Kinna och åkte in till stan för att träffa och planera med Ullis! När jag kom hem var det bara att dressa om till kortbyxor och linne, så underbart väder ute idag!! Så jag besliade mig för att gå till förådet och hämta ut alla mina sommarkläder. Efter storrensning utav garderoben så gick jag och kinna och och satte och på gräsplätten i solen. Hon hoppar omkring och leker och jag sitter och jobbar med en redbull i handen! Livet är bra gott ibland!
Men häromdagen var det mindre kul. I tisdags kväll åkte jag och sofie in till djurakuten med Kinna. Alla djursjukhus var stängda så närmsta låg borta i bagarmossen, suck! Avstängda vägar och mycket kö (fast att et var sent på kvällen runt 11) gjorde att det tog 1 1/2 timme att komma fram. Efter ett par timmars väntan i väntrummet också så började KInna må bättre så vi vände tillslut hem. Nu mår hon toppen igen, igår var hon lite trött efter nattens äventyr men idag är allt som vanligt igen! Misstänker att hon hade ätit någon giftig blomma eller slickat på någon padda, vet inte. Men kul var det inte iaf!
Nej, om man skulle sätta sig i skuggan ett tag... vart lite vääääl varmt här! Haha. (Man hittar alltid något att klaga över)

Kvällspromenad

Jag kom precis hem ifrån dagens kvällspromenad! Jag fick med mig Sofie och Emil ner till sjön, vi gick en sväng och tog lite kort. Så underbart väder, det var varmt och skönt nere vid sjön.  Tog med en tjocktröja jag, men det var satans så onödigt!

Egengjord pyttipanna

Har precis ätit egengjord pyttipanna. Vart himla gott om jag får säga det själv, blir en helt annan sak! Idag har jag varit duktig, har fått mycket gjort. Började med att åka och kvitta bilen och rensa it allt skit som låg där i. Sen vidare till gamla ritma för att köpa papper och sånt till gymmet, vidare och storhandla mat och panta burkar. Sen iväg och slänga allt skräp och alla kartonger som fanns i bilen och sen hem till bus trollet. Tog en prommis ner till sjön här hemma där Kinna tog ett litet dopp i vattnet.

Sen hem och mosa i sig mat samtidigt som jag sorterade papper och betslade fakturor. Sen vart det mer jobb fram till halv 4 ungefär. Sen gick jag och Kinna vår standard promenad ber till brevlådan som tömmer kl 4 och sen hem för att dammsuga, skura golv och tvätta speglar ( får ta fönster en annan dag). Matlagning var det som stod kvar på schemat. Pust!

Sitter och tar en kaffe nu men då Kim ska sätta sig och plugga snart då åker jag nog iväg en sväng med Kinna, kanske ner till sjön?


Söndag

Idag har vi bytt däck... Ja det var ungefär lika kul som det låter. Vi båda hade inte tagit tag i det tidigare att byta till sommar däck. Så idag tog vi tag i det och bytte på båda! Först in till stan, in till Kims firmagarage och bytte hans däck, och sen hem till sofie och Ronny för att byta på min bil. Kinna var det hela tiden så det vart mycket bil åkande idag!
Efter all däckbyte åkte jag iväg med kinna och träffade Jossan. Stannade på statiol på vägen och åkte ner till sjön och satt och sacka skit. Vi hittade en riktigt mysig plats där det var helt vindstilla så dt vart riktigt varmt!
Nu har vi precis ätt sushi här hemma (hör och häpna) och sitter nu och kollar på Big Brother. Imorgon är det måndag igen, tycker att veckorna bara består av måndagar (och framförallt tisdagar).

Grillning vid sjön

Igår kväll var vi och grillade nere vid sjön. Tänkte grilla marshmallows då ingen av oss har testar det. Ifall att vi inte skulle tyck om det köpte jag även med majskolvar....vilket var tur. Usch det var inge gott att grilla dom där ockerbomberna. Efter en luten bit kännds det som om man har mosat i sig en hel sockervadd. Och kletigt vart det! Så det vart majsolvar istället, Kinna tyckte också att det var gott ;) haha

Grillar Marshmallows nere vid sjön


Sofies födelsedagsmiddag!

Gårdagens middag var trevlig, så ksönt väder vi fick! Dessutom så har dom vindstilla på deras altan så vi kunde sitta ute hela kvällen. När solen gick ner vart det att sätta på infravärmen och det blev varmt igen!
Här kommer lite bilder!
Nu ska jag och Kinna göra ordning oss och åka tillbaka dit! =) Mormor och morfar kommer över på lunch så då tänkte vi komma dit och störa lite! hehe.

Huvudvärk

Åh idag har jag så ont i huvet, utan anledning! Åh så drygt! Vill inte ha ont i huvet ikväll när vi ska iväg och fira världens bästa syster! Jag och kinna tog precis en power nap på 30 min. Innan mosade jag i mig lite mat (fast att jag inte var hungrig) och hällde i mig en hink vatten och en alvedon. Nu tyckte Kinna att det var dags att vakna, man kan ju inte ligga och sova hela dagen?

Huvet känns lite bättre nu faktiskt. Men om det inte går helt över snart då tänker jag ta mina dunder tabletter som jag fick med mig hem ifrån Thailand! Haha. Det är grejet det!


Gårdagen i kort



Grattis på födelsedagen världens bästa syster!

Idag är det DIN dag! Jag kunde inte ha fått en bättre syster. Du kommer alltid vara den som jag ser upp till (kanske för att du och jag är då förbannat lika ibland) haha.

Älskar dig!!


Dagen som gott

Jag är riktigt nöjd med den nya kameran! Det tar ett tag innan man lär sig alla inställningar och dessutom så har jag bara hunnit fota inomhus så det blir inte så himla roliga bilder. Längtar tills det blir riktigt bra väder ute! Idag har det varit fullt upp. Jobbat med mitt gym som vanligt + Ullis två gym! Lite stressigt emellan åt men jag får väl skylla mig själv lite också om jag bestämmer mig för att även hinna storstäda, bädda om och bada Kinna! Så nu luktar hon så gott så! Sen var vi ju till veterinären en sväng också!

Nu sitter jag och rensar lite i kameran, många dåliga bilder som är så onödiga att ha kvar! Nu ligger Kinna och sover och Kim är ute och förhoppningsvis säljer sig motorcykel. Så jag tänkte passa på att duscha lite innan det är dags för en liten kvällspromenad.


Vaccination

Idag har Lill skrittan vaccinerat sig! Hon var så duktig! Hon märkte inte äns att hon fick nå spruta!


Tisdag - öppet hus!

Då var det öppet hus igen! Startade kvällen med middag inne på fiket bredvid gymmet. Vart en gigantisk bakad potatis med skagenröra! Mumma. Kim jobbar sent ikväll så Ronny är snäll och är hundvakt så att syrran för lite sällskap!


Kinna hjälper mig att jobba

"Är du inte klar snart?!"


Jag har köpt en ny kamera!!

Jo men visst! Jag har velat ha en ny kamera ett tag nu. Min gamla är helt okej, men väldigt seg! Jag vill att kortet ska tas direkt och inte senare! Framförallt nu när man har en liten sprallig hund som man vill ha kort på. Hon hinner försvinna ur siktet ingen kortet tas. Som mamma sa "objektet försvann".. Haha. Sofie du hänger nog med ;).

Hittade iaf den här på nätet och 30 min senare sitter jag här nu och packar upp den ur kartongen! Nu väntar jag bara på att batteriet ska laddas upp så att vi kan gå ut och testa lite!


Jag har varit busig...!


Gullvivor!

Är ute på promenad med Kinna nere vid sjön. Plockar lite blommor åt kära mormor. Tänkte åka förbi på vägen hem och sitta och snacka lite!


Skoldag med Ebba

För några veckor sedan (närmare bestämt på Valborg) så följde jag med Ebba under en skoldag. Det var så roligt att följa med henne och se hur hon har det och hur det går till nu förtiden! Hon är så duktig i skolan! Och noggrann! Hon förklarade för mig hela tiden vad man skulle göra och visade då fint! Verkar vara en riktigt bra skola!


Lillskrutten

Nu vart Lillskrutten trött så hon somnade i mitt knä i soffan! Tänkte sitta här och slappa några minuter innan jag ska börja med maten. Kim skulle jobba över någon timme så vi får äta senare!


Måndagsfika

Idag har jag på förmiddagen suttit och jobbat en hel del. Sen runt 12 tiden åkte jag och Mickis iväg för att luncha ihop. Hon är ledig på måndagar så det passar bra. Åkte ner till Hägernäs strand och åt på fiket! Sen Ånge jag vidare en snabbis för att köpa present till ett litet troll som fyller år snart! ;) så nu är jag köar med det! Nu blir det att busa av Kinna lite och sen fortsätta att jobba!


Faster söndag

Idag åkte jag, Sofie och faster Lollo ner till mammas berg! Något som dom två har försökt att boka in under en lång tid nu men aldrig blivit av. Så jag hakade på! :) Kinna fick följa med och springa av sig också! Sen åkte vi hem till Sofie där Kinna och Musse lekte järnet och vi gjorde lunch!


Busiga Kinna

När jag kom hem ifrån dansuppvisningen var jag rätt slut, men det var inte kinna sim hade varit ensam hemma i typ en timme. Superkul att komma hem till denna röra när man är som tröttast! Haha! Skit unge då! Men klart, hon var ju alldeles över speedad efter en heldag med bara regn. För ut och gå kan man ju inte göra när det är blött ute, man blir ju blöt om tassarna då?!?! Haha. Det blev till att städa upp efter trollet och sen leka av henne lite. Tillsluts vart även hon trött och somnade nästan mitt i dragkampen!


Dansuppvisning

Så roligt att se Ebba dansa detta år också! Det blir mer avancerade danser för varje år (såklart). Riktig bra show, ser redan fram emot nästa år!


Edsbergs dagen!

Då kan vi lägga edsbergs dagen bakom oss. Det var regnigt nästan heja dagen men det vart lyckat ändå! Mycket folk, och många som var och gjorde våra tävlingar! Efter var jag Helt slut, viste knappt vad jag själv hette och var då trött så att jag mådde illa. Det vart att åka hem och byta om och ladda om på 40 min! Sen vart set vidare till ebbas dansuppvisning!


Godnatt!


Ett tag sedan..

Hallå!
Ja jag vet, det var ett bra tag sedan! Har haft rätt mycket runt omkring mig och fullt upp på jobbet! Dessutom så har blogg appen (programet som jag bloggar ifrån mobilen) varit knasig så det har inte gått att blogga. Har försökt flera gånger men inget kommer upp, har heller inte orkat sätta mig på kvällarna vid datorn och blogga då man sitter och jobbar framför denna burk hela dagarna känns det som!
Nu kom jag precis hem ifrån en fika hemma hos Per, Lena och Henrik. Henrik fyller 16 år idag och det måste ju firas med lite tårta!
Har varit fullt ös idag så jag är riktigt trött redan nu! Imorgon är det den stora Edsbergs dagen, så då blir det upp tidigt och sätta på sig sitt bästa humör och finaste smile. Jobbar ca 8-17 imorgon, vi kommer att finnas på torget och hålla tävlingar och bara ha det skoj! Efter det ska vi plocka ner allt så fort vi kan för sen ska vi vidare och se Ebbas dansuppvisning som är 17:30! Ska vi kul att se!
Jag får ta och uppdatera veckorna som har gått i bilder lite senare för nu ska jag klämma in mig i sängen och sno tillbaka min kudde som Kinna så fint har somnat på!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu