Sitter och jobbar med Sofie


Nytt handfat

I Lördags bytte vi äntligen ut handfatet i badrummet! Det gammla var (enligt mig) så otroligt fult och klumpigt och dessutom hade vi inga underskåp vilket v tyckte att vi behövde. Det är lite bökigt att dela på ett litet spegelskåp.
Före:
Efter:


You can't please anyone. ever.


Åhh vad jag saknar hösten!


MALLORCA I BILDER


NÅGON ANNAN SOM KÄNNER IGEN SIG?


Mallorca!

Nu är allt packa och klart! Ska snart sätta på en film i sovrummet och hoppas att man kan somna ganska snart. Klockan är ställd på 04:50. Jag brukar alltid sova så jävla dåligt när jag vet att jag ska göra något viktigt dagen därpå. Drömmer hela tiden om att jag har försovit mig och är alltid tvungen att kolla på klockan n
varje gång jag vaknar. Men vi får se hur det går denna natt.
Ska hur som helst bli sååååå skönt! Heeeeejdåå! :)

Golf

Efter badandet åkte Jag, Kim, Mickis och Pablo och golfade. Ja, ni läste rätt, jag har varit och golfat! För att vara första gången så gick det väl ganska bra, mycket instruktioner att ta in bara.. Jag och Mickis får nog öva lite i smyg tills nästa gång ;)


Torsdagen den 4 Augusti

Idag har det varit full rulle.. Satte fart mot Polisen imorse för att hämta ut mitt nya pass, åkte förbi pappa för att diskutera och planera inför resan. Åkte sen hem och satte gång att jobba för fulla muggar (hade så mycket i huvet så jag glömde mina skor hemma hos pappa) Märkte det inte förens jag kom hem! Haha..
Jobbade för fullt som sagt och åkte till gymmet för att möte upp en ny medlem. Efter mycket stress så kände jag min klar för dagen.
Då åkte jag och Kim och badade! Köpte med cyklop åt kim som han hade bestämt sig för att plaska omkring med.
Insåg påvägen att min bil börjar ramla ihop, så mycket små fel som kommer nu.... Åh! Jag har ju precis lagat dörr-fan! (Eller jag och jag, grannen min gjorde det)
Nu är nog förmodligen handbromsen på väg att gå sönder, höger bakbroms ligger i när jag kör, säkringar går så nu fungerar ingen blinkers eller varningsblinkers, låset till bakdörren hänger sig så när man låser upp bilen så vägrar den att låsa upp sig....Åhh! Kanske dags att se sig om efter en ny..? Någon som vill ge min en Passas CC?
här kommer lite bilder på badandet.
Observera Kims fötter som sticker upp ur vattnet där borta. Han låg i nästan i en timme och snorklade..

Jossan 22 år

Igår fyllde Jossan år så jag tog med henne in till stan för att äta på mongolisk restaurang! Åhhh så gott!
Sen avslutade vi kvällen med lite drinkar och bowling.

Paddla, paddla och paddla.

Igår var vi ute och paddla hela eftermiddagen. Startade nere vid viggbyholm och paddlade bort mot kyrkviken. Åkte även förbi det gammla vraket som ligger en bit ut där. Kim har tjatat så mycket om att paddla ut och kolla på det så nu blev det äntligen av (enligt honom). Själv tycker jag att det är lite små läskigt och jag ville inte åka nära. Lite svårt när man sitter i samma båt och en vill så nära som det bara går och den andra vill helst slippa. hehe ;)

Skansen

I söndags fick vi improvisera lite... Tanken var att vi skulle åka ut till Siaröfortet som ligger utanför Åkerberga (om jag har förstått det rätt) Det går en ångbåt ut dit ifrån stan som vi tänkte ta. Den båten går bara en gång i veckan (söndagar kl 13). Eftersom att vädret var så ostadigt (än en gång) så tänkte vi att vi tar det senare. Men när vi hade ätit en rätt sen frukost så bestämmde vi oss för att åka ändå för det var strålande väder ute.
När vi väl hade bestämt oss hade vi ca 2 timmar på oss att packa och ta oss in till stan så det blev lite stressigt iväg. Väl iväg så tyckte vi att om allt flöt på som det skulle så kommer vi att hinna. Men icke! Vi missade båten...
Så vi improviserade lite och tog en sitesing båt inne i stan och sen vidare till skansen. Vi får ta Siaröfortet en annan dag ;)

Egna tvålar - egen sushi

I Fredags var det tänkt att vi skulle åka till Kolmården med Mickis och Pablo, men eftersom att vädret var så ostadigt så blev vi hemma istället. För att aktivera oss lite bestämde vi oss för att prova att göra egna tvålar! (?)
Det var faktiskt riktigt kul att testa på, liten udda! Det var svårare än vad man tror och man hade inte lång tid på sig att göra tvålen innan smeten stelnade. Men några lyckades vi med iallafall.
Sen gjorde vi även hemmagjord sushi! Sååååå gott! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu