Söndagen den 30 Januari

Idag har jag fått mycket gjort. Dagen började med att åka hem till pappa och Cris för att ge deras katt medecin. Bestämmde mig sen för att åka och tvätta bilden på Statoil, det behövdes! Så jag sängde in och köpte mig en "lapp med kod på" som man behöver för att komma in i biltvätten. Det var inte bara jag som hade den taken att få sin bil ren. Jätte lång kö! Så jag passade på at rensa ur bilen på massa skräp medan jag väntade. Har inte renast ut bilen på ett tag och mycket skräp blir det.
Efter 40 min väntan var det snart jag på tur. Jag inser då att min lapp är borta med koden på! Den har självklart åkt med i bara farten när jag har rensat ur bilen. Jag började gräva i påsen med all skräp i men insåg rätt fort att det är som att leta efter en sticka i en mystack.
Jag fick då byta plats med bilen bakom mig så att jag hann springa in till kassan igen. Pinsamt men så otroligt typiskt mig! :) Nu är en ren och fin iallafall!
jag åkte sedan vidare till mormor och morfar och pratade lite. Jag tog upp en ide till morfar som jag har gått och funderat på ett tag. Jag har letat efter två ljusstakar som jag vill ha brevid vår stenvägg! Jag vill har en stor massiv ljusstake som man kan ha ett stort ljus i. Inget smalt ljus här inte! Har dock inte hittat någon sådan ljusstake så därför hörde jag lite med morfar om man kunde göra ljusstakarna åt mig!
15 min senare står vi nere i verkstaden och väjer ut delar till mina egen designa ljusstakar.
Sofie kom förbi någon timme senare för hon ville också ha! Det blev såååå snyggt!
Precis som jag hade tänkt mig! Tack morfar!

På måndag!

Då är det dags för min andra tatuering! Ska iväg och slinga håret på morgonen och sen släger jag med Mickis för att åka bort till Åkersberga för att tatuera mig!  Ni får se vad det blir när det är klart!

Idag har varit en riktigt slapp dag. Vi somnade runt 11 igår kväll och sov ända till 11 imorse! Sov lite för länge för man har varit så seg och haft ont i huvet hela dagen. Kim åkte iväg till pappa tillsamans med Ronny för att öra färdigt elskåpet som Kim hjälper pappa med. Pappa själv befinner sig i Thailand och har det prima!

Jag åkte till Täbban med Sofe och Emil en sväng och sen åkte vi hem till Sofie för att fördriva tid och laga mat. Senare kom Kim och Ronny hem och käka med oss. Kyckling med hemmagjord popatissallad och tzatsiki till! Super gott!

 

Nu har vi precis kommit hem och LOST tittande står på schemat ikväll igen!


Fredagsmys

Kom hem från Öppet hus för en stund sen. Inga nya medlemmar men det var 4 st som kom och provträna iaf så jag har inte suttit där en fredag kväll helt i onödan.
Jag har precis kommit ut ur duschen och sitter och äter fil med flingor!
Kim har gjort en god fruktsallad som vi snart ska äta till serien LOST. Har alla avsnitt hemma i en box och vi tänker se igenom alla avsnitten. Inte alla ikväll dock! :)

Update

Det har hänt mycket sedan sist. Mycket att göra med gymmet och man har lärt sig väldigt mycket. Min bästa vän han flyttat ifrån mig här i Täby och bor nu i Jakobsberg, känns väldigt tomt utan henne. Jag har börjat övningsköra motorcykel samt köpt en motorcykel att övningsköra med. Eller egentligen två stycken. Började med en liten skrothög som gick sådär men jag uppgraderade mig ganska snart då jag köpte Sofies fina pärla. Så hon fick ta och köpa en ny till henne själv!
Mormor har varit inne på sjukhus i och ut ned hennes höft och just nu sitter hon där hemma utan en höft..
Jag har klippt mig (kortare än vanligt) och jag har tatuerat mig bak i nacken.
Sofie oh jag har alltid velat tatuerat oss tillsamans och nu är det äntligen gjort! Vi tatuerade in en text menat till vår saknade mamma. "Förevigt saknad" står det på latin.
Det störta som har hänt i mitt liv är att jag har hittat mitt livs kärlek, Kim Bornecrantz. Han är allt jag någonsin drömt om och lite till. Allt funkar så bra emellan oss och jag känner att jag kan vara mig själv till 100 %. Vi har nu flyttat ihop och är nu sambo. Han bodde i Järfälla innan men jag lyckades få hit honom till Täby!
Det har varit mycket med renovering av den nya lägenheten dom senaste veckorna men nu börjar vi närma oss slutet.  Bilder på lägenheten kommer senare!
Just nu har vi extra öppet hus hela denna vecka på gymmet. Sofie tog i måndags och jag har tagit Mån, tis, ons, tors och så ikväll ska jag iväg. Lördag och söndag tar Sofie. Ska hinna förbi mormor och morfar innan öppet hus ikväll hade jag tänkt. Det är så mycket ibland och man kan inte låta bli att få dåligt samvete dom dagar man inte hinner svänga förbi och se hur dom har det!
Men snart blir du bra igen mormor så att du och jag kan åka till Täby c igen för att handla och fika tillsamans!

Nystart!

Nu ni, nu är bloggen uppe igen! Efter en tids break.
Sitter här på kontoret med Sofie och satt precis och pratade om bloggar. Sofie tyckte att det var tråkigt att det inte var så många som hade bloggar längre. Det är ju så kul att gå in på andras och läsa. Så jag tänkte ; Nej nu jäklar! Jag ger bloggen en sista chans! Enbart för dig Sofie ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu