Hundbus och picknick

Idag har jag och Kinna varit iväg ute i skogen med Carro och hennes lilla hund Showie (osäker på hur namnet stavas). Det var jätte mysgt och hundarna hade det as kul! Vi satte oss i en slänt och åt picknick och såg på när hundarna busade av sig. Lite spänt i början men sen kom dom igång!
Nu ligger lill skruttan och sover. Kim är ute på en motorcykeltur men kommer väl hem snart. Får se vad vi hittar på en fn dag som denna. Kanske tar en tur ner till sjön? Blev riktigt sugen på att grilla ikväll med! =)

Mysig kvällspromenad!

Fick några riktigt söta bilder på Kinna när vi tog vår sista kvällspormenad efter middagen, Vi gick alla tre ner till sjön och hade det mysigt! Kinna sprang lös som en tok.
och JA, jag lyckades trötta ut henne denna dag, hon ligger här brevid mig som en klubbad säl och snarkar för glatta livet.! =)

Städning, sjö och grilla

När Sofie hade åkte satte jag igång med städning nr2 för dagen.  Man måste ju tydligen städa hemma också?? Försökte att dammsuga och skura golvet med en busig litten Kinna efter mig. Dammsugaren tycker hon är jätte rolig, speviellt slangen! Matte tycker inte det är lika kul! Efter att jag hade skurat golm tog jag med henne ut på långprommisen nr2 ner till sjön. Denna gång gick vi ända ner till vattnet där hon hade det hel skoj. Efter en stund så släppte jag henne lös och hon tyckte det var riktigt skönt!
När Kim kom hem satte vi igång grillen för första gången detta år, åh så gott det luktar när man grillar och ramför allt smakar! =)

"Fika i solen"

Efetr morgonprommisen vart det hem och busa lite. Sen åkte jag iväg för att handla mer hundmat, förbi och köpte en ny damsugare till gymmet (morr). Sen åkte jag vidare till gymmet oh mötte upp Sofie på fiket brevid där vi käkade lunch ihop. Sen gick vi in på gymmet och fixade ordning lite, stor städning vart det (efetsom att vi inte har några städare längre, har heller inte hunnit fixa några nya).
Sen var det raka vägen hem, lill skruttan var så duktig och var ensam hemma i 2 1/2 timme idag! Det blir succesivt länge peroder! Funkar faktiskt riktigt bra, det verkar nästan som om hon ligger och sover på hallgolvet och väntar till jag ska komma tillbaka.. Alltid lika kul när matte glömt att stänga igen garderoben också att hon kan komma åt alla goda skor som finns där! Haha..
Sofie stannade på donken påvägen hit och köpte kaffe och glass så tog vi ut Kinna ute på gräsplätten utaför och satt och "fikade". Släppte henne lös en stund så att hon kunde hoppa omring och busa lite.  Sen fick hon hjälpa mig ed att klippa Klorna och "trimma" tass håret som redan har börjat växa!

Fredaaaaag!

Morgnen började med en solig promenad ner till sjön! Planen idag har varit att ut och gå så mycket som möjligt med Kinna så att hon är trött ikväll! Igår var det så tråkigt pch blött väger ute så vi var inte ute på så långa promenader, bara ut och kissa och så in igen. Vilket resulterade att hon bler helt hysteriskt pigg igår kväll och hade svårt att lugna ner sig. Haha. Så idag skulle det bli andra bullar, får passa på när det är fint väder också!

Dagen i kort

I förmiddags kom pappa över och hjälpte mig med att fixa ordning allt efter stölden på gymmet som vi upptäckte igår. Gjorde en polisanmälan mm. Sen åkte vi ner till Hägernäs strand och åt lunch! Efter det åkte jag och lämnade av kinna hemma och åkte vidare till gymmet. Där mötte jag upp Technogym som kom med vårt nya tillskott i maskinparken! En chin och dip maskin, hmm nästa gång jag åker dit får jag nog försöka lita ut hur fan den nu funkar! Haha kan ju vara bra att veta om några medlemmar ställer frågor! Nu har jag varit hemma en stund och jobbat ikapp en del. Ska ta Kinna på en promenad nu till brevlådan och posta dagens arbete. Brevlådan töms om 20 min så vi får nog ta och pinna på nu, ska bara väcka henne ;)


Dammsugare efterlyses!

Åh jag blir så trött! Sitter på öppet hus nu ( själv eftersom att Sofie jobbar). Känner mig inte alla bra än, blir trött för minsta lilla, har ingen ork alls. Tänkte dammsuga lite här ändå då det var lite lortigt här och där. Öppnar Städ " rummet" och ser att dammsugare och många andra saker är helt borta?! Öh? Jag ringer och hör med Sofie om hon vet vad som kan ha hänt men ingen utan oss har varit där inne sedan städarna var här i fredags... Och det är bara jag, Sofie och städarna som har nyckel till det rummet. Suck. Jag ringer städbolaget och hör efter om dom råkat fått med sig dammsugaren mm. Men dom nekar.. Jaha vad gör man nu? Då är det bara att säga upp avtalet med dom och spärra deras passerkort, ta tillbaka nyckeln och köpa nytt städ tillbehör. Precis det jag känner att jag har tid och ork till...


Sjuk

Jäkla skit, nu har jag varit sjuk i två dagar. Började känna mig svag i hela kroppen i tisdags och hade ont i halsen. Och igår vaknade jag upp med feber och var stört förkyld! Blää, så dålig tajming! Kinna har busat omkring som en...8 veckors valp? Haha. Hon tycker jag är ur tråkig som bara ligger och snyter mig hela tiden och skriker " nej kinna, inte där!! ". Haha hennes blick säger verkligen allt. Nu börjar det vända i alla fall, har Inge feber längre men är fortfarande jätte förkyld! Det blir mycket te för min del!


Kinna vs Musse

Jag och Kinna kom precis hem, vi har varit över hos Sofie och Co. Och hälsar på musse (deras kattunge) för första gången. Så otroligt roligt att se, dom hade det hur kul som helst! Lite försiktigt i början men sen började dom att leka gör fullt! Efter leken Inomhus med Musse gick vi ut och sprang av oss på deras tomt som nu är helt inhägnad. Kinna tyckte det var jätte kul att griniga helt fritt utomhus! När vi var omväg hem var hon helt slut! Somnade dums!


Måndagen den 16:e April

Idag har jag haft en arbets kompis på fyra ben och svans! Har gått riktigt bra, inatt sov hon även hela natten (på mattes huvudkudde för det mesta). Tidigare idag gick vi ut på en liten promenad, första gången vi kom lite längre än vars utanför uteplatsen. Hon tyckte det var jätte kul och sprang omkring som en tok! Sen var det dags för mig att få något gjort på jobb fronten så då la hon sig och Sov på mina fötter under bordet. Vi tog även en liten bil tripp förbi mormor och morfar och hälsade på för första gången. Kinna fick inviga hennes nya säkerhets bälte för hundar, inte så poppis! Haha.


Nu är Kinna på plsts

Åh äntligen är dagen här! Vi åkte iväg och hämtade henne kl 11 idag och sedan dess har vi gjort något annat än o mysa , leka och sova! Haha. Vilken sömntuta!


Kinna 7 veckor

Här är Kinna, 7 veckor gammal. Nu är det bara 5 dagar och 20 timmar kvar till vi får hämta henne! Åhhhhh!!!

Uppdatering

Det var ett tag sen sedan sist! Det beror mycket på att ja va så extremt klantig förra veckan och tappade min kära mobil i.... toaletten? Brukar alltid blogga ifrån den och nu när den är trasig så har det inte blivit så mycket bloggande! Mobilen är iaf inne p å"reparation" nu och har fått en skit låne telefon som är totat kass! Åh vad jag saknar min iphone!! Men måste vänta tilla jag får ett "bevis" på att den är rasig innan jag kan vända mig till försäkringsbolaget och sedan få en ny. Rätt segt att bara vänta på svar med tanke på att jag VET att den inte kommer att gå att laga.
Igår var det Påskafton, vi var först på lunch hemma hos mormor och morfar och firade både Påsk och morfas födelsedag som var dagen innan! Sedan åkte vi hem till sofie och ronny och lagade middag pratade massa skit. Lite ägg målning klämde vi in också!
Idag har jag varit ute en sväng med jossan., som befann sig i Täby! Vi åkte först ner till Vallentuna sjön och tog en latte men där var det så kallt och blåsigt så vi åkte bort mot åkersberga och tog en till latte vid en annn sjö. Där var det nästan vndstilla så där gick det sitta ett tag iaf innna vi började frysa! Mysigt att träffas och prata av sig lite!
Nu kom jag precis hem, Kim sitter och pluggar (han är duktig han). Jag ska väl börja städa lite smått (och försöka att inte störa så mycket) och sen blir det tvätt som väntar. Så sknt när det är klart!
Hoppas att jag snart får min nya mobil så att jag kan börja blogga igen!

Smaklig måltid!


Sopp söndag!


Påsk pynt söndag!

Idag har jag pås pyntat! Åkte först ut i skogen och snodde lite ris och åkte sen och köte lite påskblommor och andra pynt! Vart riktigt mysigt, så nu får vi bara vänta på att påsk haren kommer!

Ut och äta

Igår kväll var jag och kim ute och  åt på Texas longhorn i enebyberg! Riktigt gott var det denn gång, härligt med lite egentid! =)

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu