Bio

Igår var jag och Kim och såg Jägarna 2, riktigt bra film!

Pumpa


Kära far i väntrum


Möte

Har varit på möte imorse, tog typ dubbelt så lång tid att ta sig till Sollentuna för det var väldigt mycket köer. Men jag hann fram precis. Efter mötet ringde pappa och frågade om jag kunde skjutsa honom till läkarn, kära far mår Inge bra just nu. Så jag hämtade upp honom direkt efter mötet och åkte till hus läkarn. Nu sitter vi i väntrum nummer två på ett annat sjukhus och ska röntga hans lungor. Dom ville utesluta lunginflammation. Sen ska vi tillbaka till husläkarn.


Kontorsjobb


Iphone 4s

Denna skönhet blir min om ca en vecka! Jag vill ha den nu, nu, nu, NU!!! =)

Fördriver tid i väntrum.

Sitter ni väntrum och agerar taxi/ moraliskt stöd åt morfar som just nu
Är inne och opererar ögat. Han var lite nervös innan men det ska nog gå bra. Sitter och dricker redbulle och spelar wordfeud, detta tar nog en timme! Ikväll är det ( som alla andra tisdagar) öppet hus. Förra veckan var jag själv men ikväll är Sofie med. Mycket skönare närmande är två.


VINNAREN...

Vinnaren till dessa pengar blev....
1:a plats: Jag och Sofie (delad 1:a) med 87 poäng.
2:a plats: Kim med 82 poäng
3:e plats: Ronny med 75 poäng.

Halv 6 hos mig

Då har vi haft final i halv 6 hos mig! Här kommer samtliags menyer med bilder!

 

Min meny:


 

Ronnys meny:


Sofies meny:


Kims meny:



En underbar dag

Har inte orkar blogga på ett tag, men nu kommer lite bilder ifrån helgens upplevelse. Jag fick i present ifrån Kim att vi skulle åka någonstans och göra någonting denna helg. Mer än så fick jag inte veta. Men i Lördags bar det av mot Uppsala! Där väntade en otroligt härlig spa behandling, ansiktsmassage och n klassisk massage. Så underbart skön! Efter det chackade vi in på ett hotell och tog sen en promenad till ett fik och åt lunch. Gick sen vidare förvi domkyrkan och bara njöt av mysga uppsala i höst väder =) På kvällen gick vi ut och åt på en jätte fin restaurag och åt så gott!

Ny pärla!

Nu har jag bytt upp mig lite, en ny passat (såklart)!  Såååå fin är den!
Så här står dom båda uppradade, min nya svarta och den gammla blåa! Så nu är det dags att fixa ordning den gammla bilen och sälja den.

Barnvakt

Idag är jag barnvakt till Emil ett par timmar. Han är lite hostig så han blev hemma från dagis idag. Vi har varit och lämnar ebba på skolan och sitter Hemma hos oss och kollar på Nicke nyfiken. Snart tänkte jag slänga med han till gymmet så jag får någonting gjort idag.


Fiska

Jag och Kim tänkte prova på att fiska lite. Vi har köpt nå billigt fiskespö på Jula (såklart) för att testa på. Så vi gick ner till sjön är och kastade lite. Det gick väl sådär, ingen fisk men vi fick iaf in snittsen ;) Så nästa gång då jäklar!

Mysig kväll!

Kvällen vart riktigt mysig och lyckad! Vi spelade massa spel och drack drinkar och åt massa godis.

Gårdagens middag

Det här bjöds jag och Mickis på igår utav våra kära sambos :)
Förrätt: Egengjord skagenröra på macka och pilgrimsnusslor till.
Vamrätt: Oxfile i ugn och hemmagjord potatisgratäng med pepparsås till!
Det var sååå gott, och så skönt att slippa laga mat själv, bara sitta och ta det lungt medans andra hoppar omrking i köket och gör jobbet. LYX! Tack så mycket Pablo och Kim! <3

1:a Oktober

Idag får jag och Mickis sitta och slappa lite. Kim och Pablo håller nämligen på att laga mat till oss! Så vi sitter och slappar i vardagsrymmet och dricker lite fördrink. Har precis fått en jätte fin present utav dom; en korg med massa smått och gott! Badtillbehör, och andra spa prudukter. Isglas ( glas med vätska i som man sätter in i frysen) AS bra att ha! En MEGA champange flaska och massa smått och gått. :) Nu är vi båda hungriga ocg spända på vad det blr för god mat, det luktar gott iaf!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu