Hemma!!

Hejsan hoppsan, nu är det Jossan som sitter här och uppdaterar Johannas blogg lite.
I och med att hon inte gjort det på länge så får jag ta tag i saken och skriva lite!
Vi har precis kommit hem efter våran kräftjakt, jag blev väldigt sugen på kräftor för ungefär en timme sen, så jag frågade johanna om hon inte också skulle tycka det var gott.
JAJAMEN, 20 min senare sitter vi i bilen på väg till ica dragonen. Fyra besvikna ögon fick dock traska där ifrån utan några kräftor i påsen.
Men den påsen skulle strax fyllas med två paket kräftor från MM och vi satte oss i bilen på väg med ett leende på läpparna på oss båda! Kräftdags!

Nu ligger kräftorna och ska tinas upp lite innan det är dags för oss att smälla i oss ett paket var!

Nu har jag kommit hem från Rhodos också, kom hem i söndags. Landade vid 18.45 tiden.
Jag hade inte sagt till någon att jag skulle åka hem, så jag hann vara hemma i 20 min innan jag bestämmde mig för att ta reda på var johanna var någonstans så jag kunde överraska henne!
Hon var på gymmet med Sofie då och skulle sedan köra hem sofie efteråt. Så jag gick hem till Ronny så länge och väntade där tills dom kom. (Johanna visste fortfarande ingenting).
Jag stod och vänta i deras vardagsrum medans Ronny sparang och hämtade johanna för han "skulle visa en ny bil han sett som skulle passa johanna". Och där kommer MIN bästa bärta inspringandes i rummet där jag står.
Och OM hon vart chockad!! "ÄR DU HÄR". Kramades och grät lite, min bästa vän!!

Nu ligger vi här som vanligt igen, haha. Softpotatisar en söndagskväll.

Nej nu ska jag gå och försöka få liv i fröken som ligger i soffan och kollar på Gossip girl, haha.

Ha det toppen! / Jossan "Bärta" :)


18 Maj 2009

Grattis på födelsedagen syster!


Torsdag 14 Maj

idag har ja varit trött men ändå rastlös. När jag har haft något att göra så är jag helt slut, vill bara hem och dra någonting gammalt över mig. Men när ja väl kommer hem och inte har något att göra blir jag rastlös och vill hitta pånågot. Har iallafall ingen ork att göra något så jag har kollat en hel del på tv.
Var barnvakt med Ebba imorse (var det igår med) efter det kom Sofie hem och vi drog med oss Ebba till gymmet för att storstäda. Jätte tråkigt men det gick rätt fort ändå och det är skönt att slippa göra det helt själv.
Nu finns ju inte Jossan här längre som kan följa med och hjälpa till. Åkte sedan hem och tråkade järnet och tillslut bestämmde jag mig för att åka ner till sjön. Jag och Jossan brukar åka dit ofta och om hon hade varit hemma så hade jag dragit med henne. Men nu blev till till att åka själv, ja kan ju inte deppa sönder helt och hållet.
Åkte sen förbi Sofie och Ronny och busade lite med knottarna.
Sitter här hemma igen och känner bara BLÄÄÄÄ.. Ja vill inte bara sitta här men ja har ingen lust att göra något.

Imorgon ska jag upp och iväg till gymmet och släppa in en firma som ska tvätta våra fönster. Kanske förbi Täbban en snabbis om jag hinner? Åka till Sofie och äta lunch och sen kommer kusin Malin för att klippa och slinga oss. Det ska bli skönt! Mitt hår är rejält slitet nu med en förjävlig utväxt..!   Ja det var mogondagens planering..


Valborg 2009

Här kommer lite bilder ifrån Valborg!


Vi hade en brasa hemma och Sofie, Ronny, Ebba och Emil kom såklart och hjälpte till!


Så fint kort på Ronny och Emil.




Måste hålla koll på brasan med en vattenslang och Emil hjälpte till.
Vi eldade ju trots allt precis vid skogen..


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu