Grillning

Efter jobbet åkte jag och Kim och köpte en engångsgrill och åkte till det stora berget mittemot Ängsan och grillade korv med bröd. Kakor till efterrätt :)

Söndagen den 22 Maj

Vi åkte till Täbban och kollade på lite kläder till Kim och sen träffade vi på Sofie med ungarna där. Vi köpte glass och satte oss vid fontänen.

Lördagen den 21 Maj

Startade dagen med att åka till "Din Mc" för att köpa ett nytt Mc ställ till mig. Så jobbigt att klämma i sig i ett skinnställ varje gång så nu blev det ett goretex ställ istället :)
Sen åkte vi vidare till en annan affär för att kolla på kanoter/kajaker. Ja, vi fundarar på att köpa en :) Men det ser ut som att vi ska köpa en begagnad isåfall.
Efter det tog vi en säng med miin Mc, Sofie följde med. Vi åkte bort mot Sigtuna och hamnade tillslut vid en campig i Skokloster. Där satte vi oss vid sjön och tog en glass och njöt av det härliga vädret!
Senare på kvällen bar det av till Kista centrum där vi såg på bio, den nya pirates of the caribbean (4:an). Riktigt bra faktiskt :)

974338 Vi har precis kämpat med att sätta ...

img_8470 (MMS)

974338 Vi har precis kämpat med att sätta upp gardin skena och gardiner. Blev riktigt bra men dock inte klart ännu. Ska ha helfärgade bakom och så ska jag sätta upp gardiner i köket också. :)


GRATTIS SYSTER!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SYSTER PÅ DIN 31 ÅRS DAG!


Uteplats

Efter sopptippen åkte vi hem till oss och lämnade lite mer än halva jorden. Sen åkte vi till Sofie och tömde resten där. Kim följde med dit och hjälpte till att tömma och vi käkade lunch allihopa. Grilla såklart! :)
Efter detta åkte jag, Sofie och Emil till Ella trädgård och köpte växter till uteplatsen. Jag som hade noll koll överlämnade det mesta valen till Sofie.
Åkte den hem och började att plandera! Det blev såååå snyggt!

Sopptippen - soppsläng och jordhämtning!

I går var det fullt ös igen!  Började med att åka till sopptippen, Jag, Sofie och Emil. Slängde massa skräp och hämtade jord till vår uteplats och till deras tomt.

Lördag del 3

Vi kom hem från ek skogen lagom till att Kim kom hem med min nybesiktad (och felfria) motorcykel.
Jag mosade i mig kläder så tog vi (bara Jag och Kim) en tur till Vaxholm. Och Nej jag har inte tagit körkort ännu så det blev att sitta bak för min del.
I Vaxholm satte vi oss på en restaurang och käkade lite lunch och hade det mysigt. :)

Lördag del 2

När vi km fram till sjön där nere kom jag och tänka på en skog som ligger borta vid (....byle?) som jag har velat åka till länge nu. Var där med mamma när jag var mindre ett par gånger och jag minns hur kul jag tyckte det var. Där finns det jätte stora och ihåliga ekar som man kan gå in i och klättra i.
Så vi gick tillbaka och raka vägen in i bilen för att åka och köpa picknick - sen bar det av!

Lördag del 1

I Lördags skulle min Mc besiktas och Kim var snäll och tog den uppgiften. Den var någon drop in för besiktning utav motorcyklar så det var tydligen hur många motorcyklar som helst som var där. Han stod väl i kö i 2 1/2 timme ungefär..? Jag är rätt glad att jag slapp stå där.
Jag fick äran att vara barnvakt ett par timmar istället. Sofie och Ronny skulle åka och handla massa tråkigt skit till köket och Ebba ringde mig och frågade om hon kunde vara hos mig istället för hon hade ingen lust att följa med till affären. Sen  vart det så att Emil också stannade hos mig för att dom skulle kunna handla ifred.
Vi gick ner till sjön här i hägerns, tar ju bara typ 3 minuter att gå dit. Där gick vi runt och plockade lite blommor.

jobb jobb jobb

Förra veckan skulle vi göra ett jätte utskick med ett erbjudande till alla våra medlemmar. Erbjudandet handlade om att "varva en vän". Detta tog två dagar att få ihop. 410 st papper skulle skrivas ut, vikas och stoppas i kuvert. Alla 410 st kuverten skulle klistras igen, få varsin adressettikett och frimärke. Gissa om jag var trött på det här när jag väl var klar..? Tur att man inte gör sådana här utskick så ofta.

Valborg

På valborg hade vi besök av min vän Mickis och hennes sambo Pablo. Vi grillade och åt en massa gott, gick sen ner till brasan på viggbygärdet. Brasan gick inte att jämnföra med tippens majbrasa, den är typ dubbelt så stort. Men det var mysigt!
Efter brasan gick vi hem till oss där vi smällde i oss tårta och spelade spel (tecknet) fram till ca 3 på natten. Tiden går fort när man har kul!

Uteplats

Har varit riktigt dålig på att blogga dom senaste veckorna så nu kommer lite uppdatering!
För ca två veckor sedan gjorde vi klara med stenmuren :)
Köpte sten. Hela bilen blev full, inte alls tungt..?

Vissa stenar behövde kapas så vi åkte hem till pappa som hjälpte oss att kapa dom.
Muren på plats! Nu fattas bara lite jord och blommor :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu