Resan bokad

Igår bokade vi vår resa.

Den 7:e Februari åker Jag, Kim, Mickis och Pablo Till Khao Lak, Thailand!


Midsommar

På Midsommar åkte vi till Rönninge by (som vanligt) såg oss runt och dansade ett varv runt midsommarstången. Mickis och Pablo var och där Mickis "syster" Lina.

 

Senare på eftermiddagen kom Mickis och Pablo och vi alla hjälpet åt med att göra en traditionell midsommar middag! Sen vart det boulspel, kubb och massa kortspel och 10 timmar efter var vi alla nöjda med kvällen :)


Naturhistoriska

Idag är det regn. Perfekt dag att åka till museum! Imorse åkte vi iväg till Naturhistoriska riksmuseet och gick på Cosmonova. Såg en 3D film om dinosaurier :) Sen gick vi runt i museet och kollade.
Nu är det storstädning/tvättning/rensning/eljobb som gäller här hemma. Skönt när det är klart!

Mc tur

Igår tog jag och Kim en Mc tur, till Vaxholm och så färjorna till Märmdö och sen via stan hem igen. Riktigt mysigt! Det tog längre tid än vad vi hade tänkt men det var spännande med en liten tur :)
Efter den sista färjan stannade vi för att fika.

Hundvakt

Idag är jag hundvakt till Carros hund.!! :)
Såå himla liten och söt och han tassar efter mig vart jag än går.
Han kom hit kl 6 i morse och ska stanna över natten! Vi har varit ute och gått och sen åkte vi över till pappa och hälsade på, mysigt att ha en liten plutt i knät när man kör. :)
Nu ligger han här i soffan brevid mig medans jag sitter och jobbar!

1 ÅR

Igår firade vi 1 år med god middag och mys kväll!
Kvällens meny:
Plankstek med rödvins marenerad oxfilé, potatismos, bea sås och tomat, rött vin til.
Till efterrätt blev det chokladdoppade jordgubbar med mosserat vin. MUMMA! :)
Fick ett jätte fins halvband med våra namn inristade på varsin sida :)

JAG VILL, JAG VILL, JAG VILL!!!

......Jag kan väl få?

P&T

Puh! Kom precis hem ifrån ett träningspass med en utav våra Personliga tränare. Helt slut!
Har knappt rört på mig på tre veckor då jag har varit små förkyld och man märker hur mycket man tappar, framförallt med konditionen! Nu väntar en kall dusch och nå mat! Magen kurrar!

Tung dag

Igår var det en tung dag, många minnen som drogs upp och då bli saknaden extra stor. Släkten träffades nere vid mammas berg och grillade och pratade. Det var en underbar kväll och så härligt att vara tillsamans en sådan dag. Extra roligt var att mormor och morfar var med! Morfar hade ordnat så att dom kunde köra ner bilen ända ner till sjön så vi kunde rulla ner mormor med rullstol. Var riktigt skönt att dom var med och jag tror att dom tyckte det var skönt att vara med också. Ibland kändes det verkligen som om mamma såg oss allihop där nere.
10 år har gått...? Känns som ett par månader, men ändå inte. Så mycket som har hänt på 10 år, men ofattbart att hon inte har varit med om allt. Många tårar som fick hållas tillbaka där nere, vet inte varför men jag är sådan som inte gillar att gråta bland folk. Idag känns det på något sett tyngre för det var inte förens idag som jag tillät mina känslor verkligen komma ut, i min ensamhet.
Kim åkte precis iväg till Värmland med motorcykeln och kommer att vara borta tills måndag kväll, vilket kommer att bli riktigt tomt. Han har varit borta i 30 min men saknar honom redan.
Jossan är påväg hit till Täby och vi ska försöka hitta på något roligt idag, eller bara vara.

Puls & Träning

Igår var det heldag inne på Puls & Tränings huvudkontor. Massa olika föredrag och möten, fick lära sig mycket samt dela erfarenheter med varandra. Dagen slutade med en jätte intressant föredrag som handlade mycket om att peppa sig själv och att tro på sig själv. Om man inte tror på sig själv så kommer man ingenstans här i livet och om man inte vågar satsa så kommer man inte långt då heller. Han som höll i föredraget sa även att det var väldigt viktigt att man har stöd ifrån vänner och anhöriga och att man har någon/några som verkligen tror på en. Vilket jag känner att jag kunde kanske haft några fler som gör, som verkligen kunde ha sagt "du klarar det här Johanna, du kan det här, du gör ett bra jobb". Visst det är några stycken i mitt liv som har nämnt det eller som iallafall inte sagt motsatsen. Men så finns det ju alltid dom som verkar njuta utav att "trycka ner en" och minsann säga att "det här kommer du aldrig att klara". Det gör mig så arg och ledsen när jag tänker på det för jag har inte bett om deras åsikt men jag förväntar mig att man iallafall kan stötta varandra i alla val i livet.
Frågan kommer alltid: Hur går det egentligen? Har ni inte fått någon lön ännu? Var det så bra ide det där verkligen?
Mitt svar är: JA! Det var en förbannat bra ide, för att komma någonstans så måste man satsa och om jag skulle få leva om livet så skulle jag gjort samma satsning igen. Alla satsningen här i livet är inte alltid en dans på rosor och leder inte alltid dig du hade hoppats på. Men man lär sig något grymt bra på vägen, var aldrig rädd för att tro på dig själv.
Vilket företag går plus över natten? Det tar tid att få ett företag att gå plus och det tar väldigt massa energi och engagemang. Under den tiden så önskar man ibland att man kunde ha haft lite mer stöttning och positiv respons.
Som han sa på föreläsningen igår: "Om man får höra negativ tanke eller respons ifrån EN person så behöver man SJUTTON andra personer som står för det positiva för att ens självkänsla ska jämna ut sig"
Nu börjar det gå bra för oss, vi har kämpat väldigt mycket och nu äntligen går vi plus.
Känns så skönt att att snart äntligen kunna ta ut en lön, en riktigt lön. Tanken slog mig även igår att den absoluta största anledningen till att jag vill ha lön är att kunna svara på andras frågor på ett annat sett: "JA det går jätte bra för oss, JA vi tar ut lön och JA det här var en bra ide"
Det skulle vara så otroligt skönt att kunna säga det till alla de som inte har trott på oss.
För att uppnå dina mål här i livet, fokusera på allt positivt och hitta just DIN tändvätska!
"Låt aldrig någon säga till dig vad du kan och inte kan göra, för dom har förmodligen inte vågat satsa själva, och förmodligen inte kommit lika långt som dig"
Slutligen vill jag passa på att tacka er som har stöttat mig och trott på mig. Och för er andra så kommer jag att bevisa motsatsen.
Skönt att få skriva av sig lite...

I DN IDAG

I kväll ska vi alla (nästan hela släkten) ner till mammas berg och grilla.
Hoppas vädret håller i sig.
Jag saknar dig såå..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu