Uteplats

När jag kom hem från fjärilshuset hade Kim och Ronny precis blivit klara med trätrallen på uteplatsen! Det blev så snyggt! Jag köpte med mig Mc donken på vägen hem så vi satte oss och åt på ute platsen för första gången.!
Nu åkte dom precis iväg för att köpa lite bräder till "staketet". Det fattas en del brädor som vi vill lappa igen så att det inte är så mycket insyn. Sen var den ett par brädor som var i dåligt skick så dom ska bytas ut.
Får se om vi hinner måla plankorna idag också annars får vi ta det imorgon. Imorgon ska vi även köpa stenar till vår rabatt och börja ordning det!
Nästa steg är att fixa med rabatten med jord och blommor och sen är det bara utemöbler och grill som fattas :)

Långfredag

Idag har jag och Sofie dragit med Ebba och Emil till fjärilshuset. Det var mysigt, inte så stort man man önskar att det skulle vara. Man går igenom fjärilshuset på en kvart kanske. Ehhh.. vad göra nudå?
'

Besök från blåkulla


Vecka 16

Denna vecka har Sofie haft semester från skolan så jag har fått sällskap med gymjobbet. Vilket jag tycker har varit riktigt skönt och roligt. Det blir lite ensamt att jobba helt solo varenda dag och inte ha någon att riktigt prata med. En arbetskompis helt enkelt. Den här veckan blev det mycket att göra så då var det extra skönt att Sofie fanns med. Lite möten och himla massa jobb med vårt datasystem.
Igår tog vi en lunch med pappa nere vid hägernäs strand, väldigt mysigt! Och såå god sallad som hade där!
Idag startade jag och Sofie dagen med en runda runt 5 km spåret, faktiskt rätt skönt, speciellt när man är klar! :)
Satt sedan och jobbade vidare med datasystemet och tog hand om kundproblem. Runt 3 tiden hade vi en arbetsintervju på gymmet, vi behöver nämligen en till Personlig Tränare så vår befintliga börjar få rätt fullbokat.
Killen vi träffade var jätte bra så det blir nog han som blir vår andra PT. Vi ska bara kolla upp lite saker innan allt är spikat och klart. Bla så ser vi helt att han är egen företagare så att vi slipper anställa honom och han skulle fundera över att starta eget.
Nu håller jag på att städa, tvätta och laga mat. Ronny är över och hjälper Kim med uteplatsen som ska få en fin trä trall :)

Läsning

Nu ska jag passa på att fortsätta läsa min bok som jag är helt inne i. Riktigt bra och spännande!
Kim är ute och kör Mc med Ronny och några andra kompisar, jag är inte alls avundsjuk! :( Snart får jag och Sofie också ta och åka en sväng! Känns som att det är vår tur nästa gång :) Men förs måste vi mecka ihop min Mc som är lite isär plockad. Sen måste en in på besiktning, SEN SÅ! :)

Picknick

Jag och Sofie tog med oss Ebba och Emil ner till Vallentuna sjön och hade picknick. Ungarna lekte vid vattnet och vi hade de jätte mysigt. Gick sen ut på "äventyr" i skogen.

Uteplats

Förra helgen satte vi igång med uteplatsen. Tg bort den befintliga rabatten och rättade till plattorna som satt väldigt snett.
Så här såg det ut innan:
Idag började vi med att lägga trätrall på uteplatsen, Ronny var snäll och hjälpte oss.

Stegräknare

Jag har köpt mig en stegräknare, väldigt roligt att se hur mycket man har gått hela dagen. Köpte en sådan som hänger i ett snöre runt halsen och som känner efter varje steg man tar, hur många km man gått, kalorier man bränt samt på vilken tid man har gjort allt detta. Idag har jag hittils gått 6011 steg, 4,598 km, 215 kalorier och allt detta på 1 timme och en minut! Haha. Sätter på den direkt på morgonen och har på den hela dagen så alla steg jag tar om dagen räknas ju. Får se vart siffrorna stannar när jag ska gå och lägga mig ikväll!
Stegräknare, rekommenderar jag starkt!

Årets första påskpynt

Använde mig utav en rund låg "vas" som jag fyllde med avklippt björkris. Hällde på lite vatten och stack ner avklippta påskliljor i vattnet.
Jag är rätt så nöjd faktiskt men ska nog nästa gång använda mig utav mini påskliljor!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu