Middag

Ikväll har vi varit över på middag hos Sofie och Ronny! Åt en jätte god indisk gryta och en glass tårta till efterrätt. Mums! Når Ebba och Emil hade somnat spelade vi lite sällskaps spel.


Extrem julbelysbing!

Just ja, vi svängde förbi ett hus som brukar vara extrema med sin julbelysbing varje år. Har hört lite rykten att det har blivit ännu mer detta år så jag tvungen att svänga förbi och se efter. Oh herregud!! Haha. På bilden ser det väldigt lite ut Om man jämför med hur det ser ut i verkligheten... Lite för mycket kanske? En aning?


Desperate housewives

Har nyss skjutsat hem Bärta och ligger och slappar framför desperat housewives! Kim har gått och lagt sig, han var rätt trött efter en lång arbetsdag och allt pluggande efteråt. Just det för er som har missat det så har han börjar plugga på distans. :) jag kände mig inte alls trött än så jag tänkte ligga här och passa på o se på några avsnitt! Mys!


Bärta på besök!

Jossan är på besök så vi sitter och snackar lite. Har precis ätit lite sushi. :)


Längtar efter nyår!

Det ska bli riktigt kul att fira nyår! Som en ny liten tradition så blir det till o fira med Mickis och Pablo (det är bara ett måste!) Vi har ritkigt roligt ihop, och snart åker vi alla dessutom till Thailand ihop, wohoo!

Fulla och glada, haha riktigt snyggt!  (Sofies 30-årsfest)


Lite bilder från Julen 2011


Ny design!!

Äntligen lyckades jag få till det!

Igår var jag förbi pappa och Cris för att hjälpa dom med att få bort ett träd dom hade brakat ner igår natt. Det var ju typ storm ute då. Så ett jätte träd hade fällt och haft sönder 2 utav deras sol paneler.


Biltvätt

Idag har jag varit på gymmet förmiddagen och fixat lite, sofie och ungarna kom förbi dit en stund också, sen åkte jag med hem till som och käkade lite mat. Sen åkte jag mot biltvätten! Det var visst inte bara jag som tyckte att det var en bra ide att tvätta bilen en sådan dag som denna! Suck.. Har stått i kön i 15 min nu och har 3 bilar framför mig. Men fin ska den bli! Tänkte åka förbi pappa och låna deras dammsugare så den även blir fin på insidan :) sen ska jag hem och jobba!


23 december 2011

Idag har det varit föll ös! Började dagen med att åka till gymmet och storstädade inför julhelgen, så man kan släppa allt det där och bara koppla av. Var och handla en snabbis påvägen hem och sen hem och jobba järnet. Sen satte och igång med nästa stor städning här hemma, mycket roligare att städa hemma än på gymmet måste jag säga. Så får man njuta utav det själv också!! Sen när Kim kom hem vart det matlagning och så kom Mickis och Pablo förbi för att byta julklappar med varandra! Efter maten satte jag igång ned att göra gröt tills imorgon bitti och så grilljera jag min allra första skinka! Och åhh så gott det var! Alltid lika gott men den allra första skinkmackan, och speciellt när man gjort den själv! Imorgon är det julafton!! Ska bli riktigt roligt, man blir som ett litet barn igen och ligger och klämmer på alla klappar som ligger under julgranen. Nu ligger vi och slappar framför tv:en och ser på sagan om ringen (2:an) och snart blir det sängen! Måste ju vara utvilad imorgon! :)


Julgran

Har precis tagit in och klätt vår fins julgran. Den vart lite stor men det kändes så tråkigt att köpa en Putte liten. Så sen får stå lite inmosad mot soffan :) så mysigt!! Nu börjar det äntligen kännas som att det snart är jul!


Tomteverkstad

Står och slår in dom sista julklapparna. Myser med tända ljus och gör gröt tills imorgon bitti. :)


Möte

Ska in på möte kl 8 på huvudkontoret och diskutera framtiden, ett nytt P&T gym ska öppna nu i januari och franshise taggarna till den har frågat om jag kan hjälpa till och sköta deras gym. Så vi ska ha möte om det idag och se över hur mycket jobb det skulle vara, vad exakt dom vill att jag ska sköta så får vi se om jag känner att jag har tid med det. Jag skulle va här som sagt kl 8 och med tanke på alla köer så blev det till att åka halv 7 imorse. Så jag svängde förbi mc donalds och köpte med mig frukost i bilen. Trafiken flöt på lite väl bra så jag kom fram kvart över 7. Så nu ska jag sitta och fördriva 45 min i bilen... Inte alls drygt.


Öppet hus

Då sitter man på Öppet hus igen då. Sofie var helt slut stackarn så hon blev hemma ikväll. Lika bra det för det har varit väldigt lungt ikväll och som tur var har jag med datorn så att jag kan passa på och jobba medan jag bara sitter här. Kan man ju lägga in nya medlemmar i datasystemet redan nu så slipper jag sitta och knappa in det imorgon. =) Kim är på Julbord med jobbet ikväll så det blir till och köpa med mig mat påvägen hem, tänkte lyxa till det med sushi.  Sen ska jag in mot stan sent ikväll och hämta hem en mätt Kim.

Lite jobb.

Idag är det kontorsjobb som gäller, kör så det ryker och papper bara yr omkring mig. Njaa inte riktigt men nästan! Igår var en fullstäckad dag med en enorm blandning av aktiviter, på morgon/förmiddag blev det kontorsjobb och försökte jobba ikapp det jag ligger efter med. Sen åkte jag in till stan med morfar som skulle operrera sitt andra öga, sen hem snabbt och jobba lite till och sen stressa iväg till gymmet för ett snabbt möte med nya potensiella franchise tagare. Efter det kom Sofie instressandes och så hade vi en arbetsintervju med en ny personlig tränare. Vi har sökt efter en ny ett bra tag nu, så gissa om det var skönt att se att han var AS BRA! Så nu har vi äntligen hittat en Pt som kommer att börja jobba hos oss. Sen var det öppet hus till kl 8 och sen hem och se Desperate housewives, vadå spännande avsnitt!? Nu får man vänta ändra till våren tills man får se fortsättningen..
Idag har det varit mycket med att förbereda inför den nya Personliag Tränaren, precis beställt visitkort till honom och då passade jag även på att beställa nya till mig och sofie, så att vi får en nyare och snyggare design på våra!
Självklart så var ju alla filer som jag fick ifrån huvudkontoret i indd format (InDesign) och eftersom att jag inte har det programmet så var det lite svårt att gå in och ändra till våra uppgifter. Så nu har jag laddar hem en testvariation utav progremmet för att se hur det fungerar och om det är något jag ska satsa på i framtiden. Ett riktigt komplicerat program måste jag säga... Satt som ett frågetecken första timmen men jag tror att jag lcykades ändå. Så nu står programvaran InDesigne för MAC på min önskelsta. Funderar på att kanske gå en kurs på detta? Det lär behövas om man ska begripa hur saker och ting fungerar.. Men jag tycker det är riktigt kul!
Ikväll är det Öppet hus igen, har extra öppet hus denna vecka måndag-onsdag 18-20. Vi har ju skickat ut ett erbjudande till mer än 200 personer så vi behöver lite mer öppet hus just nu ifall att medlemmar skulle strömma in! (Hoppas hoppas).

Lite Julmys


Pepparkaksbak Julmusik och storstädning

I förmiddags åkte jag till Sofie och barnen och satte igång med Julbaket, idag fick det bli pepparkakor och pepparkakshus.
Sen åkte jag och mötte upp mormor och satt och såg på en mindra Julkonsert som bla Per och Morfar var med i. Härligt att höra lite folkmusik igen!
Efter det åkte jag hem och satte igång med en storstädning (jag har blivit lite pedatisk den senate tiden, trott eller ej). Nu sitter och jag njuter utav att det lukar gott överallt och väntar på att Kim ska komma hem, han har varit och jobbar under dagen. Han skulle stanna i affären på vägen och köpa det som fattas till middagen, kväll blir det korvstroganoff!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu